1 / 5
    vyrazka ?

    řekla bych ekzém. mě se tohle dělá na rukách. takže to může být reakce na nějakou kosmetiku, jídlo, mléko... chudáček, musí ho to hodně bolet, já vím, jak mě bolí ruce vždycky :(((. bylas u doktora?

    29. říj 2010

    tipla bych to na ekzém... dost podobně vypadá můj atopák ☹

    29. říj 2010

    Náš malý měl takovou suchou pleť tak nám na to dala Mudr. krém a jak byl mastný a udělal se tam ten film, tak se Matyášek do rána takhle osypal... tak jsem mu to umyla čistou vodou a nemažu už mastnýma krémama a má to ok.... ale taky to můžou být potničky, ne? některá miminka na to trpí

    29. říj 2010

    u nás takhle vypadal atopický ekzém ☹

    9. lis 2010

    Tak my to měli taky asi do 3 let. Měl atopický ekzém a vypadalo to úplně stejně jako na fotce.. Určitě zajdi k lékaři ten ti řekne víc.

    9. lis 2010

    Chuděrka malá, přesně toto se začalo dělat synkovi. Nikdo z nás nemá žádný ekzémy a on si to teda vybral ☹. Vřele doporučuju krém z lékárny A-DERMA, my máme ten zelený. Není zrovna nejlevnější, ale je to výtažek z ovsa a nám to na atopák úžasně zabírá. Ze začátku jsem mazala dvakrát denně, když to ustoupilo, stačilo večer po vykoupání. Dnes má synek kůžičku jako dětskou prdýlku 🙂, opravdu doporučuju, u nás nic jiného nepomohlo!!!

    9. lis 2010

    hmm :( aj ja si myslim, ze to je skor ekzem...potnicky sa myslim tvoria len na prsickach a tak, kde sa najviac poti.. ale tak, doktorka ti povie najlepsie..dufam, ze sa to rychlo upravi

    9. lis 2010