1 / 1

    mně se celkově zlepšil zdravotní stav po detoxu organismu... a streptokoka máš kde? V nose, v krku?

    12. dub 2016

    @hohe v krku. ☹

    12. dub 2016

    @hohe jak na to?

    12. dub 2016

    taky se přidávám do klubu, od včerejška angína jak Brno ☹

    12. dub 2016

    @tuliberka zkus si něco pročíst o koloidním stříbru - prý je to super. Dá se koupit i jako sprej do krku... Pak je prý hodně dobrá lichořeřišnice, ale nemám to ozkouseno - ale doporučilo mi to hodně lidí a taky bylinkářka.

    12. dub 2016

    @hohe lihoresnici doporucuju

    12. dub 2016

    Luci, napisu Ti do zprávy.

    12. dub 2016

    taky prosím info 🙂

    12. dub 2016

    Tak já to hodin sem. mam strasne dobre zkušenosti s Kolostrum LR. není to žádné šamanství nebo tak. Je to kdyz se narodí krávě telátko, tak jeste nez se ji zacne delat mléko, tak se jí odebere mlézivo, je to jako u lidí, je to super koktejl na imunitu, zanety v těle, pooperační stavy, atd. Kdybys chtěla blizsi info o tom nějak, dej vedet. My to pouzívame obcas i na sebe i na malou, kdyz chodime do herny, byla nejaka hnusna viroza, vsechny deti skoncily na antibiotikách, Pája jak začala chrblat jedno rano a vyskocila ji horecka, tak jsem ji to Kolostum zacala dávat, večer už ani nezakašlala a druhý den ráno už nebyla ani zahleněná a bez teplot, zabírá to strašně rychle. Pak můj měl letět do Ameriky a 2 dny pred odjezdem onemocnel, dala jsem mu Kolostrum a odlétal úplně ready. I mi to zabírá v řádu hodin. A vím že to berou lidi i když se jim opakovaně vrací záněty, dokola berou antibiotika a podobně, fakt i na škaredé nemoci. Kdybych to nevyzkoušela na sobě a neviděla v mojem okolí co to umí, tak tomu nevěřím. Tož tak.

    12. dub 2016

    @cell já angínu neměla ani jako dítě, nikdy. Loni na jaře 1x, a letos se mi to stále vrací. Už mě to dost znervózňuje a trápí. Máš taky opakovaně, nebo poprvé? Já nemám klasickou angínu, jen bolest v krku, bez teplot, z výtěru prokázán streptokok. :-/

    12. dub 2016

    @marketa_ určitě bych to zkusila, už jsme to párkrát zahlídla na netu, při tématech o podpoře imunity, ale šlo to mimo mě, páč mě to to nezajímalo. když jsme byli zdraví. A kde se to dá koupit?

    12. dub 2016

    @marketa_ už čtu na fb, 🙂

    12. dub 2016

    @aknapets to je co? Jdu googlit.

    12. dub 2016

    @hohe děkuji, mrknu na to. 🙂

    12. dub 2016

    @tuliberka syn se diky tpmu zbavil kasle, mel nocji kasel a nic nepomahalo, mel to od mala s prestavkama. A nekdy v jeho trech letech jsem mu nasadila lichoresnici. Od ty doby mame klid. Kdyz mu neco je, tak mu ji dam a zabere rychle. Davam i dceri. Nedam na ni dopustit. 🙂

    12. dub 2016

    @aknapets dcera 3 a syn 1 rok... myslíš, že je i nich lichořeřišnice vhodna?

    12. dub 2016

    @hohe ano, dceri jsem davala od necelyhi roka. Muzu ti napsat jak jim to davam. ;)

    12. dub 2016

    @aknapets super to budeš hodná... a prosím i přesnou značku, kterou používáš, díky

    12. dub 2016

    @tuliberka : já právě taky už dlouho ne, ale včera jasné čepy, teplota (kterou normálně nemívám) a nález v krku tak hnusný, že jsem si rovnou nasadila atb. Jinak o Kolostru jsem slyšela taky dobré zkušenosti od pacientů, o lichořešnici slyším prvně

    12. dub 2016

    @hohe mas to ve zprave. ;)

    12. dub 2016

    @aknapets : taky prosím 😉

    12. dub 2016

    @cell zkopirovala jsem to. Ja uz jsem to tenkrat zkusila ze zoufalstvi, nepomahal ani Stoptussin, nic. Doporucila jsem to i @spaghi a taky dobry, vid?

    12. dub 2016

    Luci Lichořeřišnice a Echinacea. To první by mělo streptokoka zlikvidovat. KOupíš už i v normální lékárně, první dny dávej vysoké dávky a fakt zabírá. My se tím letos ubránili hodně virozam. krčekmají kluci čistý pořád. Fakt je to dobré. Na mě něco leze a touhle dvojkombinací vždy zastavím a za dny mi nic není.

    12. dub 2016

    @levander jaké přesně? Atb mám od včerejška. K tomu probiotika. Ráda bych si pak něco nasadila, abych si posílila imunitu.

    12. dub 2016

    @tuliberka jine atb.. pokud to mas opakovane, ospen nezabira.. Meli jsme doma to same.. zabral az sumamed.. u vsech.. Nebo pokud ospen, tak ne na 10 dnu, ale delsi dobu, udelat z krve test na aslo a brat atb, dokud aslo neklesne, jinak se toho nezbavis.. V dnesni dobe se tato metoda moc nepouziva a tak v lidech bacil zustava a preziva a je porad odolnejsi vuci penicilinu.. ☹

    12. dub 2016

    @tuliberka na značku koukni doma. Ale myslím, že tolik druhů není. Echinacea by měla imunitu posílit, začni určitě kapat. My tedy máme ještě propolis ale na ten je pozdě pokud už máš atb. A to chytas od dětí?tx jsou zdravé ne?

    12. dub 2016

    @levander děti jsou zdravé, ony to ode mne nechytají, zatím naštěstí, ani Radek. Zdravé, nemají streptokoka, i měli oba kontrolní výtěry, kvůli mě. Anetka včera zvracela, ale to je něco jiné.

    12. dub 2016

    @evaviki to je těžké, já věřím doktorům, jak se domáhat něčeho takového, chjo, to by měli oni sami nabídnout. Zatím to řešil vždy můj obvoďák. Pokud to dostanu opět, tak už mě pošle na orl. Prej 5 angín v roce a začíná se řešit trhání krčních mandlí.

    12. dub 2016

    @evaviki a děkuji za názor. 🙂

    12. dub 2016
    12. dub 2016

    @evaviki sumamed davali i mi par led zpatky a fakt super, nemohla jsem mit jina atb, tohle zabralo hned, bylo to pár tabletek a pak svaty pokoj.

    Echinacea mi na imunitu nikdy nepomohla, zkousela jsem uz mockrat ☹ ale chapu ze kazdemu muze pomoci neco jineho

    na to kolostrum ted fakt nedam dopustit, už nás to vytahlo z bryndy mockrat.

    12. dub 2016

    @tuliberka mela jsem jich 13 za rok - muj rekord.. zadne trhani mandli, stacilo nabrat krev, dostala jse atb na mesic a byl nekolik let klid.. Snad na orl budou hledat pricinu a az pak budou chtit trhat mandle.. Drzim palecky..

    12. dub 2016

    U nas Colostrum nejsk vyrazne nezabralo...julce pomohl na predpis Ribomunyl...ale to je spis jako prevence na kasle a rymy
    kyfa ma zase uz podruhe spalovou anginu
    tak at je ti brzy lip a hlavne ti neco pomuze!

    12. dub 2016

    Krcni mandle dat pryc bych volila jako uplne krajni a posledni moznost...moc se to nedoporucuje trhat

    12. dub 2016

    @zako no mě je dobře právě, mě dnes už ani nebolí vůbec v krku. Ale ten šmejd už mě štve. Ať je Kryštůfek brzo fit. Danymu to taky řádí ve školce, mám pocit, že kouknu na ceduli, že to to tam vyskytuje a skočí to na mě.

    12. dub 2016

    @zako na trhu jsou jen dve znacky Kolostra, ktere jsou opravdu dobre, bohuzel se vzdycky objeví spousta vyrobcu, co se chcou na vlně přiživit a pak to kazí renomé ☹

    12. dub 2016

    Já tedy zkoušela vše, imunologii, koloidní stříbro atd..Pomohlo mi až vytržení mandlí. Je tedy pravda, že jsem měla angínu každý měsíc a 40 horečky. A to téměř skoro rok.

    12. dub 2016

    Zkus jíst hodně zázvor, česnek a cibuli, Luci. Taky bych se celkově zaměřila na imunitu, detox, teď na jaře je to ideální, fajn je chlorella a ječmen, ale možností je hodně, když zapátráš. Možná můžeš mít i v těle (asi v tom krku) kvasinku, já užívala např. extrakt z grepových jadérek od Nobilis Tilia. Mám doma nějaké tipy z jedné knížky, klidně napiš. Pokud nechceš brát furt léky, tak bych zkusila i nějaké jiné možnosti, třeba přírodní.
    Zkus popřemýšlet i nad psychosomatickými příčinami, mně se líbí názory Hnízdila.
    http://www.ceskatelevize.cz/porady/10274470705-...
    A další zajímavý odkaz: http://www.celostnimedicina.cz/streptokok--angi...

    12. dub 2016

    A lichořeřišnice, jak to někdo psal, prý likviduje i zlatého stafylokoka. A někdo mi doporučoval oreganový olej, že je to nejsilnější přírodní ATB. Držím palce!

    12. dub 2016

    @lennus Leni, děkuji za rady. Určitě nechci jíst jen léky, už jsem z toho zoufalá, že se mi to zase vrátilo. ☹

    12. dub 2016

    @tuliberka Chápu, ty často neřeší příčinu, spíš důsledek, proto zkus co se dá, pokud s tím nebudeš mít nějaký vážný problém. Kamarádce fakt pomohl ten česnek, zázvor a cibule. 🙂

    12. dub 2016

    @chumovic a zkoušela si varianty, co tady píší holky? Operace asi nic moc, co? A už máš klid?

    12. dub 2016

    Zkoušela jsem stříbro, všechno možné na imunitu - od echinacea, rakytník po vyšetření na imunologii, kde mi vyšla imunita ok. česnek, zázvor, šalvěj, mořskou vodu, probiotika, všechny druhy antibiotik - díky tomu mám alergii na spoustu druhů antibiotik. Nezkoušela jsem lichořeřišnici. Také jsem měla pořád streptokoka. Nikdo z rodiny to ode mě nikdy nechytl. Operace - nic horšího jsem nezažila - strašná bolest, měsíc jsem se nemohla skoro najíst - pořád jen bílý jogurt, zmrzlina, bramborová kaše - pozor bez soli, no hrůza. Ale už je to 6 let a od té doby žádný streptokok, žádná antibiotika, žádná angina, žádný průdušky, zápal plic - NIC.

    12. dub 2016

    Také nejsem zastánce operace - pouze v krajním případě, ale osobně musím říct, že od operace jsem fit.

    12. dub 2016

    Ještě zkoušela jsem i přípravky od Energy - Grepofit, Vironal, Drags imun, Cytosan. Také jsem zkoušela i tu chlorellu, propolis. Nic. Ještě vypadá zajímavě to kolostrum - to bych být Vámi vyzkoušela.

    12. dub 2016

    mam stejny problém a taky nevim,co s tim.pricitam to i celkovemu oslabeni organismu.
    @aknapets muzu taky poprosit to davkovani?uz jsem o ni slysela a chci ji vyzkouset.dik

    12. dub 2016

    @tuliberka dnes jsme to řešili ve škole děti měli taky pořád dokola streptokoka přitom jim nic nebylo. Az někdo byl přímo u specialisty a ten doporučil kloktat pouze jox pokud tedy nejsou teploty . Prý streptokok se nemá přeléčovat atb nebo spíš není to nutné. Ale doporučili vždy udělat crp.

    12. dub 2016

    @chumovic tak bezva, ze mas klid. U tebe to zabralo, i kdyz definitivni varianta. A tedy klobouk dolu pred tim, co jsi vyzkousela.

    12. dub 2016
    Komentář byl odstraněný

    @santron taky streptokok? Casto? 🤔 Taky si rikam pres pet let tehotna nebo kojici, asi se to projevuje. 😬

    12. dub 2016

    @aknapets a jakou? Běžně v lékárně?

    12. dub 2016

    @lennus Leni a jak to jíst? V jídle nestačí? Jako syrové?

    12. dub 2016

    @zejda a joxu jsem taky cetla.ale se streptokokem bych si zase moc nezahravala,prece jenom mit postizene ledviny nebo srdce neni zadna sranda.
    @tuliberka ano,uplnr stejne jako ty-jen bolest krku,bez teplot. zacne to vzdy nachlazenim,jenze samozrejme v posteli nemuzu lezez a pak to prejde do anginy.jednou se mi to podarilo zahnat bioparoxem a ted strikam znovu,protoze mam mandle zase cervene a cekam,co bude:(((

    12. dub 2016

    @tuliberka ano, u nas meli v lekarne od Gresika.

    12. dub 2016

    @aknapets jj, souhlas, lichorerisnice je super, pomohla detem i manzelovi 🙂

    12. dub 2016

    @santron nevím takto to bylo řečeno jen by mě zajímalo jak to řeší přenašeš

    12. dub 2016

    @zejda souhlasím s @santron tako bych to určitě neřešila. Se streptokokom se nevyplatí zahrávat, pořádně přeléčit. 😉

    12. dub 2016

    @santron máme i podobně děti myslím ... No tak budeme i teď bojovat společně. Jak já si užívala teď 2 měsíce plného zdraví a vážila si toho. Úplně vím, jak se teď cítíš, když tě začíná bolet v krku, já okamžitě bystřím a dávám si vše možné, abych to zahnala. V noci se budím a zkouším kontrolně polykat, už mi hrabe. Držím palce, ať se ti to nerozjede!

    12. dub 2016

    @tuliberka známá mě slíbil poslat odkaz o streptokokovi jak pošle přepošlu. Vim že jedna mamina kluka přelečila jox a na kontrolních stěrech ho neměl

    12. dub 2016

    @zejda přenašeč to nemusí řešit,protože žije se streptokokem v relativní symbioze a streptokok mu neškodí.

    @tuliberka děkuju. zítra si skočím pro tu lichořeřišnici a snad to nějak zaženu. Já po vánocích nakazila i manžela,ale on taky asi měsíc přecházel nějaké nachlazení a vygradovalo to do angíny. Myslím,že si hlavně musíme dát dohromady imunitu celkově a bude to snad dobré. Ale s takovýma dvěma prckama je někdy těžké mit čas jen pro sebe a dojít si třeba zacvičit. TAk držím palce,at mas ATB letos naposledy🙂

    12. dub 2016

    @tuliberka Ano, syrové to jedlo, zázvor asi stačí čaj, ale cibulí a česnekem se ládovala syrovými.

    12. dub 2016

    @lennus oj, to nemám ráda 😀 ale tak překonám se 😉 vše lepší než další atb.

    12. dub 2016

    @lennus zázvorový čaj si dělám často. Ten mi i chutná. 🙂

    12. dub 2016

    @santron děkuji. Snad ano, taky si něco právě nasadím na posílení imunity, musíme toho "koka" zahnat na hodně dlouho! 😉

    12. dub 2016

    Já se streptokoka zbavila až po ATB injekcích ... už si přesně nepamatuju název, bylo mi 17 😀 Ale do té doby jsem měla ATB 6x (než přišli na streptokoka) 😉

    13. dub 2016
    13. dub 2016

    @marketa_ měli jsme od LR, ale nevidela jsem zadnou vyraznou zmenu..stejne měli porad rymy tak kasle ☹

    13. dub 2016

    @zako to fakt cumim. U nás to zabírá jak mávnutím kouzelného proutku. I lidem z okolí a rodiny. Ještě me napadá problém s dávkováním a užíváním, to je dost specifické na různé problémy. Tekuté kolostrum nám zabírá v řádu hodin, musí se dávat úplně na lačno pak nejist ještě minimálně pul trictvrte hodiny, úplně nejlíp dávat v noci. A při problemu zvýšit dostatečně dávky. Sousedka dávala male při snídani a k tomu spoustu sirupu a kapek z lékárny a divila se ze to nezabírá 🙂 neříkám ze aj vy, ale obvykle se odhalí nějaký špatný prvek který to kolostrum brzdí..

    13. dub 2016

    Už vím ... Pendepon 😀

    13. dub 2016

    @santron jak si dopadla? "Rozehnala si to?"

    19. dub 2016

    @tuliberka dneska jsem si na tebe zrovna vzpomnela,protoze pred tim tydnem jsem to rozehnala,beru lichorerisnici a dneska me zase v krku bolet zacalo...tak ja fakt nevim.jestli se mi to rozjede,tak si necham napsat nejake ATB vyssi rady.A jak ty?

    19. dub 2016

    @santron paráda, žes to rozehnala. jde vidět, že to funguje. Ale na prd, že zas se to ozývá. Já beru stále Ospen 10 dní, takže krk nebolí, ještě je mám na zítra :-P K tomu už mám Lichořeřišnici a Echinacea. Zkusím to zatím tak a uvidím ... Pak asi investuji víc a zkusím Kolostrum LR, nebo celostní medicína ...

    19. dub 2016

    @tuliberka vidis,echinaceu jeste koupim,na tu jsem zapomnela;)

    19. dub 2016