Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    twoangels
    15. čer 2019    Čtené 984x

    Rybilka NEO - náš pomocník na EKZÉM i opruzení aneb VÁŽNĚ VŮBEC NESMRDÍ!

    Ahoj, jmenuji se Lenka a jsem maminkou tří dětí. Nejmladšímu synovi budou za pár dní dva roky. Zároveň jsem taky místopředsedou neziskové organizace Centrum rodiny a zdraví, zabývající se integrováním znevýhodněných děti do běžného kolektivu.

    Musím se přiznat, že než jsem se přihlásila mezi spoustu maminek na Modrém koníkovi do testování vyrobků Rybilka, nikdy jsem výrobky této značky nevyzkoušela.

    V okruhu maminek, ve kterém se pohybuji a na diskuzních fórech maminkovských webů, se šířily zvěsti, že po použití masti Rybilka jde dítko cítit rybinou, mast je tuhá a těžce roztiratelná, nevalné hnědé barvy a zanechává fleky na oblečení.

    Pokusím se tyto nepravdivé fámy uvést na pravou míru.

    Obsah testovacího balíčku:

    Rybilka mast 100 ml

    Rybilka Neo vlhčené ubrousky 72 ks

     Rybilka NEO mast 100 ml

    Syn má velice citlivou, atopickou pokožku, tak mě velice potěšilo, že mast je bez konzervantů a parfemace. Obsahuje deoderizovaný rybí olej, mandlový olej, oxid zinečnatý, D-panthenol a Vitamín E.

    Cena se pohybuje okolo 100kč, ale dá na internetu sehnat i výhodnější balení mast + ubrousky za 119kč. K dostání je snad ve všech lékárnách a vybraných drogeriích.

    Doporučuje se mazat při každém přebalování, ale musím se přiznat, že já tak poctivá nejsem. Mažu jen když vidím začervenání, nebo nás čeká delší výlet tzn. větší zátěž pro zadeček v plence.

    Naše testování proběhlo ve Vysokých Tatrách. Syn byl při výšlapech v ergonomickém nosítku, takže kvalitní mazání bylo potřeba.

    Krém je po rozetření bezbarvý, krásně se roztírá, není cítit, je ho potřeba maličko, takže jedna tuba vydrží opravdu hodně dlouho. Oceňuji taky vychytané "vyklápěcí" uzavírání tuby, při které nehrozí, že ztratíte víčko, nebo vám ho prcek sní.

    I při opravdu velké zátěži a vysokých letních teplotách pokožka synova citlivého zadečku zůstala klidná a zdravá.

    Na produktovém webu Rybilky, jsem se dočetla, že je krém vhodný pro použití na suchou svědící až zanícenou kůži a také na kůži postiženou ekzémem nebo psoriázou (lupenkou). Syn trpí na ekzém opravdu hodně. Nevěřila jsem, že by volně dostupná mast mohla přinést úlevu od svědění, pálení a neustálého škrábání ve dne i v noci. Jsem velice mile překvapena, že po nanesení krému na postižená místa, se synova pokožka sklidnila a začervenání zmizelo. Toto je pro nás opravdu úžasné zjištění a určitě budeme Rybilku Neo používat nejenom my, ale i spousta maminek v našem okolí, se kterými jsme se v našem dětském centru společně s oběma produkty seznámily a vyzkoušely je.

     Rybilka NEO s Panthenolem - dětské vlhčené ubrousky

    Ubrousky jsou vyrobeny z přírodního materiálu 100% viskózy.

    Bez parabenů, alkoholu a bez parfemace. Jsou hypoalergenní a splachovatelné ve WC.

    Balení obsahuje 72 kusů jemných ubrousků o rozměru 20,5 x 15,5 cm.

    Ubrousky používáme denně - při přebalování, na utření zapatlaných ručiček, na procházkách klidně i k očištění kočárku nebo oblečení, po použití WC... Prostě všude tam, kde je potřeba rychle zasáhnout.

    + Rybilka ubrousky tím, že jsou bez parfemace, nejsou nijak cítit

    + Velikost je dostačující

    + Dostatečně vlhké

    + Obsah D-Panthenolu udržuje pokožku hebkou a vláčnou

    - Jediné co bych na balení změnila a uvítala, je praktické plastové znovuotevírací víčko

    Cena 1 balení se pohybuje kolem 60kč, ale můžete využít akci v e-shopu, kdy sada masti a ubrousků vyjde na krásných 119kč.

    Moc děkuji Modrému koníkovi za možnost testovat. Rybilka se stala novým členem nejen naší rodiny. Maminky z mateřského centra byly velice mile překvapené z obou výrobků - hlavně je nadchla mast a zjištění, že inovovaná Rybilka opravdu nesmrdí a dítkům vyhovuje.

    Všem maminkám i děťátkům přejeme krásné letní dny

    Lenka a děti

    #test_rybilka #recenze #zkusenosti_rybilka

    twoangels
    12. čer 2018    Čtené 366x

    Naše testování Hipp aneb HiPP HiPP Hurááá 🍓

    Ahoj, 

    ráda bych se s vámi podělila s dojmy a zkušenostmi z našeho testování dětské kosmetiky HiPP. 

    Jsem maminkou tří dětí - 12 let, 5 let a 11 měsíců. Všechny mé děti mají od narození velice citlivou a atopickou pokožku. Nejmladší syn je na tom nejhůř - od narození ho trapila seborea, kojenecké akné a ekzém - který ho svědil, škrábal se, v noci ho to budilo... Vyzkoušela jsem všelijaké "babské rady" ale nic nezabíralo (dieta, zinkové masti, bambucké máslo, konopný olej). Nakonec jsem se odhodlala a změnila kožní doktorku. Ta nám předepsala dělanou mastičku a synkovi se hned ulevilo.

    Musím se přiznat, že kosmetiku jsem kupovala jen v lékárně a velmi drahou. Měla jsem strach cokoli zkoušet, ale když jsem na Modrém koníkovi zahlédla výzvu o testování kosmetiky Hipp - hned jsem si řekla, že to by byla šance pro nás - teda hlavně pro synka i starší 2 děti. Nutno dodat, že jiné značce bych šanci nedala - ale s HiPP mám výborné zkušenosti ze strany Bio příkrmů, které chutnají nejmladšímu (a starší na Hipp vyrostli) a vlastně ani jiné nekupujeme. Vím, že toto je ve společnosti maminek ožehavé téma - skleničky/domácí jídlo. Každá maminka vybere to, co si myslí, že je pro její dítko nejlepší. Já vybrala skleničky - už kvůli tomu, že jsou kontrolované (dusičnany atd) a samozřejmě i pohodlnější. V kupované zelenině člověk nikdy neví, ani odkud je, ani co se v ní skrývá. Dokonce i doma vypěstovaná zelenina se hnojí... Takže prostě u nás frčí HiPP 💗

    Když jsem dostala zprávu z Modrého koníka, že jsme byli vybráni k testování, měla jsem obrovskou radost! Za pár dní přišel krásné zabalený balíček, v kterém se ukrývaly vzorečky:

    2x vlhčené ubrousky HiPP 

    2x tělové mléko HiPP

    2x sprchový gel HiPP

    2x olejíček HiPP

    Musím se přiznat, že o vzorečky jsem se sobecky s nikým nepodělila, protože jsem chtěla vyzkoušet kosmetiku na všechny 3 děti 🙂 Malé balení se mi moc líbí, je praktické na cestování. 

    A teď k testování, jako první jsme vyzkoušeli VLHČENÉ UBROUSKY (maminky mi dají za pravdu - těch není nikdy dost). Pečlivě jsem prostudovala složení. Ubrousky jsou bez parafínového oleje, bez éterických olejů, bez alkoholu, mýdla a barviv, bez parabenů a s neutrálním PH. Ubrousky jsou dostatečně velké, vlhké, pevné a zároveň jemné k dětské citlivé pokožce. Velice jemně a nevtíravě voní. Nejmladší syn na ně neměl žádnou kožní reakci a starší děti taky ne. Od nás palec nahoru 👍

    SPRCHOVÝ GEL Babysanft

    Zase jsem před použitím prostudovala složení - dozvěděla jsem se, že se jedná opravdu o přírodní produkt s výtažkem z mandlí (bez parabenů, konzervačních látek, živočišných složek, mýdla, mineralnich olejů a aromatických látek). Sprchový gel se pohodlně nanáší, použila jsem i na vlásky. Krásně, jemně voní a neštípe do očí. Po použití je pokožka jemná a klidná. Jsem nadšená - u syna neproběhla žádná negativní kožní reakce. Tento gel, stejně jako ubrousky  u nás už nikdy nesmí chybět!

    Dětský jemný pleťový OLEJ Hipp

    musím se přiznat, že s olejíčkem už osobní zkušenost mám - a to z těhotenství, kdy jsem si s ním poctivě, každý den, ráno a večer, mazala rostoucí bříško. Určitě i díky němu mi bříško nepopraskalo a já mám krásné vzpomínky na chvilky - mazlení a povídání si s miminkem přes bříško při jemné masáži. Teď jsem zkoušela přímo na synka po koupání. Olejíček se krásně roztírá, aplikace je jednoduchá a rychlá. Olejíček krásně jemně voní a já jsem nadšená, že jeho tak citlivá pokožka je klidná a hydratovaná. 

    TĚLOVÉ MLÉKO Hipp Babysanft

    Složení tělového mléka je opět přírodní, bez čehokoli "navíc", tak se pouštíme do testování 🙂 po koupání jsem natřela maličkého krásné vonícím - lehce roztíratelným telovým mlékem. Krásně se po chviličce vstřebalo. Oblékla jsem pyžámko - nezanechalo na něm žádné stopy. Nechce se mi ani věřit, že i tělové mléko synova pokožka akceptuje a kontroluji ho i při přebalování v noci 😀 kdy zjišťuji, že zázraky se dějí - HiPP HiPP Hurááá!!!

    Jsem nadšená, všechny testované produkty u nás dopadly na 1* 😀 a rozhodně u nás už zůstanou 🙂 Moc děkujeme Modrému koníkovi, že nám testování umožnil a HiPP rozhodně všem doporučujeme!