tyna16
    19. lis 2019    Čtené 288x
    zerowaste kokosová miska

    Nejlepší dárky pro rok 2019

    Vánoce se neúprosně blíží a s tím i stres kolem dárků. Někdo to tolik neprožívá, ale většina ano. Bude to znít jako chvástání, ale patřím mezi kreativní lidi, kteří s tím nemají problém. Po pravdě, na každé Vánoce se těším a nákup dárku je pro mě radost, ne naopak. V článku vám chci ukázat takový "Vánoční seznam," který poslouží jako inspirace. Jedná se především o praktické dárky, ale vždy se snažím, ať to udělá radost. Nebojte, o nudné skleničky na víno se nejedná! 🙂

    Zkuste kokosové misky

    Přiznám se, že tento nápad není z mé hlavy. Narazila jsem na to náhodou na jednom webu, ale dle mého názoru jsou tyto https://www.perfektnipostava.cz/7-tipu-na-vanocni-darky-2019/. Jedná se o skvělý dárek pro přítelkyni či manželku, kteří řeší stravu a ekologii. Misky jsou vyrobeny z kokosové skořápky a jsou 100% přírodní. Nenaleznete zde žádné lepidla, anebo laky. 

    Doplňky stravy jsou praktickým dárkem

    Nejedná se o originální dárek, ale spíše praktickým. Pokud víte, že dotyčný má problém (jakékoliv zdravotní problémy), tak mu kupte doplněk stravy. Dárek využije a dotyčný bude mít radost, že máte starost o jeho zdraví.

    Vtipná trička s potiskem

    Vánoce jsou svátkem smíchu, a proto by neměli pod stromečkem chybět vtipné dárky! Jedním z nich jsou vtipná trička. Buď vtip, anebo vtipný obrázek. Pravidelně nakupuji trika zde: https://bezvatriko.cz/, ale samozřejmě těch e-shopu je víc.

    Obrazy jako doplněk do domu či bytu

    Krásný obraz dokáže Vašemu domovu dát pocit klidu a pohody. Tento dárek potěší každého, ať má rád umění, nebo ne. Vybírejte pečlivě a nemusíte se ničeho bát. Pokud nebudete vybírat obrazy od známých malířů, tak to není moc drahé. Osobně mám koupený krásný obraz z Hornbachu: https://www.hornbach.cz/shop/Obrazy/S12553/seznam-zbozi.html?searchTerm=obrazy

    Máte i Vy tipy na vánočení dárky? Pokud se bude článek líbit, můžu přidat další tiplist na vánoce.