vanea
15. kvě 2018
239 

Vybíráme spolu - kosmetika Baby Dove

Krásný pondělní podvečer!🙂

Začal nám nový týden, a tak jsem tady "zase" (ačkoliv...jsem tady skoro pořád, mě se jen tak nezbavíte;) ), tentokrát s článkem o tom, co všechno vám může kosmetika Baby Dove nabídnout. 

Už jsem psala, že takovou klasikou a stálicí je u Dove obecně mýdlová tableta, která je nyní i ve verzi pro děti v kosmetické řadě Baby Dove. Co ale možná nevíte, nebo jste zatím neměli možnost vidět, je to, že existují hned dvě varianty nejrůznějších kosmetických Baby Dove výrobků, které můžete svým nejmenším dopřát. 

A jaké že to jsou? Pokud máte rádi nevtíravou vůni pro miminka a zkrátka si rádi svého drobečka/y opečováváte kosmetikou, která má kromě skvělých vlastností i příjemnou konzistenci, tou pravou pro vás bude řada Rich Moisture. Svými hydratačními vlastnostmi a složením, které bylo přizpůsobeno dětské kůžičce, se skvěle hodí k normální a suché pokožce. 

Pokud je vaše miminko citlivější, nebo z nějakého důvodu upřednostňujete kosmetiku bez parfemace, mohla by vás oslovit řada Sensitive Moisture, kterou používáme doma třeba my🙂 Výrobky z této řady nijak nevoní a krásně pečují o velmi citlivou pokožku se sklony k ekzémům a k podráždění. 

Nutno dodat, že obě tyto řady byly vyvíjeny pod dohledem pediatrů a jsou dermatologicky i oftalmologicky testovány. Asi tušíte (a tušíte správně), že jsou hypoalergenní, pH neutrální a obsahují důležité živiny, které uvítá jemná dětská kůžička🙂 

A co vy? Kterou z těchto dvou řad výrobků byste vybrali pro své nejmenší a proč?🙂

Přeji krásný začátek nového týdne! Už brzy spolu rozebereme tyto dvě řady přípravků podrobněji :-* Pro více informací, či pro podělení se o své zkušennosti navštivte naši skupinku: Baby Dove - Pro skutečné mámy

Mějte se fajn!
Irena

#babydove #skutecnemamy #skupina

Začni psát komentář...

Odešli