icon
1 / 1
avatar

My po dlouhém zkoušení formu odložili, koupili v orionu ošatky na kynutí a pečeme bochníky a bagetky.

Odpověz
19. únor 2022
avatar

Ošatka a "lopata" na vsazení chleba do rozpálené trouby 😉

Odpověz
19. únor 2022
avatar

já mám na kvaskovou žitnou cihličku tuto formu, líbí se mi, že je průhledná a vidím jak pěkně kvasí ☺️😁, vymazávám olejem,vysypu semínky...🙂 https://www.odkulinare.cz/simax-forma-na-chleba...
jinak mám na klasický osatku z Orionu oválnou..
Jinak mi přijde, že nic extra nepotřebuješ,teda aspoň ja nepoužívám..a co sr mi osvědčilo,tak nepečuje nw plechu,ale v litinovém hrnci, krásně udrží teplotu, chleba nepraská, krásně se upeče..🙂

Odpověz
19. únor 2022
avatar

Žiletka?
A jaké máte oblíbené mouky?

Odpověz
19. únor 2022