Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    velkabublina
    Zpráva byla změněna    9. lis 2020    

    Ahoj, prosím o radu, jakou máte autosedačku pro 18 měsíční děti? Nejlépe protisměrnou. Děkuji.

    Edit.: Máme Hyundai i30.

    Holky, potřebuji prosím 🙏 inspiraci. Jak originálně jste dostaly nebo darovaly (holky proto y) svatebním darem peníze? Děkuji ♥️

    Holky, tak ještě jeden dotaz. Stalo se někomu z vašich dětí, že by si zarazilo zub? Dneska jsem si všimla u malého, že má levou horní jedničku kratší, než pravou. Ještě včera měl obě stejné. Četla jsem, že se často zub prořeže zpátky, tak jestli má někdo zkušenost? Děkuji ♥️.

    Ahoj ženy, vím, že se to zde už několikrát probíralo, proto jdu s dotazem na ty, které mají zkušenosti. Jak vám vyhovují menstruační kalhotky? Kterou značku byste doporučily? Předem děkuji.

    Ahoj ženy, prosím o zkušenost. V sobotu ve dvě ráno mě začalo bolet v krku, večer se přidala i horečka. Když bolesti neustoupily, tak jsem v pondělí šla ke své obvodní. Ta mi koukla do krku a řekla, že to je na hospitalizaci. To jsem byla nucena odmítnout. Udělala výtěr z krku a crp. Domů jsem šla bez léků s tím, že se mi sama ozve. Ve čtyři odpoledne jsem to už nevydržela a šla na pohotovost. Doktor řekl jasná angína a předepsal mi Ospen 1500. Dnes už to bude čtvrtý den a léky ještě nezabraly a horečky mám stále. Máte prosím někdo zkušenost, kdy by se můj stav mohl zlepšit? Doktorka se ještě neozvala asi jsem v pořádku.

    Ahoj, prosím poradíte nějaký super wellness do cca 80km od Jičína? Děkuji ♥️.

    velkabublina
    Zpráva byla změněna    30. črc 2020    

    Ahoj ženy, v sobotu se žení můj strejda a nepozval mě na svatbu. Se strejdou jsme od sebe sedm let a zažili jsme spolu spoustu akcí i dovolených. Dokonce máme i stejně staré děti. Myslela jsem si, že máme dobrý vztah. Kdyby dělal malou svatbu, pochopila bych, že tam nechce žádné lidi, ale svatba malá vůbec není, navíc tam zve i mé bratrance. Na naší svatbě byl a jako jediný měl před svatbou spoustu požadavků a pořád něco se mu nelíbilo,přesto jsem k němu byla vždy slušná. To, že mě nepozval, mě strašně moc mrzí a vůbec nevím, jak se mám teď k němu chovat.

    Taky vám blbne koník? Zobrazují se mi staré příspěvky na zdi a stará upozornění.

    Milé ženy, jaký máte prosím názor na tento článek? Čistě mě jen zajímají vaše názory, nic za tím nebudu hledat. Děkuji ♥️. http://dariyaiczkova.pise.cz/50-postizene-a-nem...

    Zdravím ženy znalé, prosím o radu, jak se jmenuje ta černá součástka, co drží konstrukci pohromadě. Mockrát děkuji za odpovědi.

    (2 fotky)

    Ahoj, poradíte prosím společenskou hru pro dva? Děkuji.