Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    vendy299
    20. čer 2019    Čtené 455x

    Testování granulí Profidog

    Usmálo se na nás štěstí a já měla tu skvělou možnost otestovat granule od firmy Profidog

    Nejprve bych začala o tom, kdo vlastně granulky testoval. Jmenuje se Monty a je to bílá čivava. Teď v červenci bude mít rok a má cca 2 kila 😃 

    Když mi došla zpráva, že jsem byla vybrána, měla jsem hroznou radost. Dorazily mi pokyny k objednání a hlavně kde objednat.

    Granule jsou k objednání na webu Profizoo. Orientace na webu byla docela přehledná. Hodně se mi líbily pestré druhy balíčku. Myslím, že si vybere opravdu každý. 

    Já osobně jsem zvolila granule pro štěňátka malých psů. Ikdyž už náš Monťa není zrovna štěně, chtěla jsem, aby je zvládl kousat a aby byly dostatečně malinké. 

    Granulky dorazily hned druhý den po objednání. Balení bylo tak malé, že jsem ani nevěřila, že se tam vše vleze. Součástí balíčku byl i super polštářek. Nejvíce praktické je balení ve 4 pytlích po 3 kilech. 

    Testovat jsme začali druhý den a když jsem poprvé otevřela sáček, Monty to chtěl sníst už z toho 😃 Většinou jsou pro něj granule jako poslední možnost, když už má opravdu hlad, ale tyto mu vážně zachutnaly. Každý den je miska hned prázdná. Dříve jsme kupovali granule jiné značky a ty neměly zdaleka takový úspěch jako tyto. Hlavně když jsem si přečetla složení, až 46 % masa, se opravdu jiným jen tak nevyrovnají. Nezaznamenala jsem žádné žaludeční ani střevní potíže, což je nejdůležitější. 

    Celé naše testování bych hodnotila jako úspěšné a nemám jedinou výtku. U granulí už zůstaneme a budeme je kupovat i nadále. 

    #test_profidog #recenze #zkusenosti_profidog