verabas
11. únor 2019
310 

Testování La Roche-Posay

Po dlouhé době se na mě usmálo štěstí a mohla jsem testovat krém a sprchový gel od La Roche-Posay Lipikar AP+.

Já i můj malý chlap jsme atopici. Zkouším na oba vše možné. Sama sobě si řeknu, že se nemůžu škrábat, ale dvouleťákovi to mám vysvětlit jak... 

Mě se to hodně zlepšilo těhotenstvím a po porodu se to vrátilo v malé formě. Během léta neni po ekzému ani stopy. Malý to má šílené. Přes léto lepší, ale být pořád někde u moře a na slunku není v mých silách. Bohužel. Klidně bych byla. Během testování se přišlo na to, že malému nedělá úplně dobře mléko a mléčné výrobky. Takže když to nejlépe zmizelo, dostal mléčné a bum, byli jsme na začátku. Ale zpět k testování. 

 

Přišla zpráva, že přijde balíček jeden nebo druhý den. A přišel. Zatímco mě z balíčku potěšily výrobky, malého výplň krabice. Ale co, oba jsme byli spokojení 🙂 

Hned první věc, co je super na první pohled, je ta, že jsou to lahvičky s pumpičkou. Takže k nanesení krému na ruku stačí jedna ruka. Což se často hodí, když druhou rukou chytám dítě... Krom toho, že stačí jedna ruka, si pohodlně namáčknu do ruky kolik krému chci. S produktama v tubě, co mám zkušenost, tak vždy tak najednou vyteče hodně... První koupání bylo zlo, naříkal, když jsem ho myla sprcháčem. Jestli naříkal proto, že vadilo mýdlo, nebo jen voda na místech s ekzémem, nevím. Ale další koupání už proběhlo dobře. Mazání krémem máme jako hru, sám se maže. Děsná zábava. 

Fotka nejhorších míst první den a za dva dny používání. Během dvou dní se to úžasně zklidnilo. A co víc, přestalo šílené škrabání před spaním! První noc se po nějaké době ještě škrábal, ale po namazaní zase klidně spal. Malý zázrak. Je to znát, když nenamažu pořádně večer všude a když to udělám poctivě. 

Teď, dva týdny po testování, musím říct, že krém budu i nadále kupovat. Je skvělej. Opravdu dělá to, co slibuje. Jsem už ke všemu spíše skeptická. Vše je jen krátkodobá úleva. Ale toto... Budu si hlídat, až zas bude v lekárně akce na 1+1. Není to úplně nejlevnější, ale rozhodně se vyplatí i za normální cenu. Krému stačí trocha na natření těla a sprcháče snad ještě méně, jak hezky pění. Spotřeba je opravdu malá a velké balení vydrží dlouho. 

Sebe mažu spíš jen tak stylem že “utřu ruce od krému” a mám pokožku příjemně hladkou a jemnou. Červené fleky zmizely, jak kdyby tam nikdy nebyly.  O malého to dělám lépe a pečlivěji. Asi klasika, jak každá matka... Během dvou týdnů se mu některá místa s ekzémem vytratila a nezbyla po nich stopa, a ta horší je brzo budou následovat. 

Za sebe můžu říct, že super výrobek a všem doporučuji! U nás už vždycky bude mít své místo! 

Děkuji za toto milé seznámení! 

#test_larocheposay2 #sleepikar #recenze

#zkusenosti_lipikar_ap

Začni psát komentář...

Odešli