verabas
4. led 2017
563 

Ty těhotenské chutě!

Jeden by čekal, že když žena otěhotní, tak ji začnou honit chutě na neobvyklé kombinace a jídlo celkově. Ale ne, já si musela první trimestr užívat jedné velké chuti a to chuti na sex. Jak mě uklidnilo, když jsem zjistila, že v tom nejsem sama...

Chutě na jídlo byly spíše toho typu, že jsem nikdy pořádně nejedla knedlíky a sladké a celé první dva trimestry jsem se po tom mohla utlouct. Ještěže jsem vždycky byla spíš podváhou (ne cíleně, ale prostě to tak bylo) a tak ten nárust váhy nebyl takový jako se mě zdá. Byla jsem cca pět kilo pod vahou (58kg) a teď, ve 31tt mám cca 70kg. takže těch dvanáct kilo navrch neni vidět 😀 Prostě jsem se spravila a vyrostl mi pupek s miminkem a prsa. 

No ale abych se dostala k jádru věci a to té neodbytné chuti... Nechápu, jak můžou fungovat lidi, kteří na to myslí pořád.. Těch prvních asi čtrnáct dní, kdy jsem ještě netušila, že jsem v tom bylo hrozných. Asamozřejmě byla v té době naplánovaná dovolená v Řecku na jachtě. Idealní, romantika, krásná dovča, ale moc možností kde by se chuť dala vyřešit tam neni.

Nikdy bych nečekala, že první na co pomyslim když uvidim přítele bude, kde by to šlo? Myšlenky jediným směrem.. Hrůza 😀

Nejvtipnější bylo, že kapitán lodě nás druhý večer v marině posílal na jednu takovou pláž, naprosto slušně a bez jakéhokoli úšklebku a fakt perfektně bez narážky ať už neotravujem jak malý puberťáci, že je pěkná, pekně vidět na přístav a ať se tam podíváme. 🙂 

Pak třeba nevadí ani to, že na lodi spí další dva lidé. 😀 

No, byla to zajímavá dovolená.

Pátý den, kdy jsem zůstali ve městě a kapitána s jedním členem posádky jsme poslali na moře samotné. Pro nás to stejně nebylo, moc vlny a přeplout do jiné mariny nešlo, takže se stejně nocovalo na stejném místě.

Prošli jsem si město, a natáhli se na pláž. Pohoda. Jen zase ta nedbytná myšlenka... 😀 Už se řešilo, že si snad seženem nějaké ubytování. A zas ti puberťáci, kteří hledají kde by to šlo.

No, vždy to jde nějak vyřešit, ale bylo to tak nepříjemné! To už nikdy nechci zažít. Takhle ovlivnitelná "pudama" jak nějaké zviřátko. Zajímavá zkušenost. Jsem zvedavá, co budou hormony dělat po porodu. Ať si dělaj co chtěj, ale todle nikdy víc! 

Užívejte si své dny s bříškem, je to pěkné období, jen někdy trošku náročné 🙂

Měla jsem první tři měsíce přesně totéž. Mohla jsem se na manžela vrhnout kdykoliv a prakticky jsem měla chuť pořád a všude. Cca 4 měsíc se to vrátilo do normálu... 🙂

4. led 2017

Tak u mě úplný opak 😀 já první čtyři měsíce vůbec neměla myšlenky ani chuť... A to normálně bych to chtěla 3x denně 😀

9. led 2017

Začni psát komentář...

Odešli