Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    veruska98
    31. črc 2018    Čtené 301x

    PŘEBALUJEME NEPOSEDNÉ DĚTI A PLAVEME, TESTOVÁNI PAMPERS PANTS A SPLASHERS

    Ráda bych v první řadě poděkovala Modrému koníku za možnost testování produktů Pampers pants a splashers. Když mi přišla zpráva že jste nás vybrali byla jsem nadšená že můžu vyzkoušet zase něco nového používali jsme od narození Pampers premium care nebo Pampers active.

    Pampers patří k těm nejznámějším a pro mě je to sázka na jistotu, taková osvědčená klasika.

    Jako první bych ráda zhodnotila plenky pants které jsme otestovali více.


    Pampers Premium Care Pants

    Vzhled plenek je podobný jako u všech pampers ,zelenobíla barva , obrázek, plenka vypadá jako kalhotky jsou velmi pružné. Velmi mile mne překvapilo že plenky mají indikátor vlhkosti (proužek počurané pleny) což mněli plenky 1-2 je to velká pomoc. Po prvním vybalení pleny člověk pozná jak patří plena vzadu ma proužek který slouží na zalepení pleny a následné vyhození, takže když dítě přebalujete stačí jen natáhnout plenu což jde velmi snadno i když se neposedné dítě otáčí na bříško 😃 vy jen natáhnete a když leží na bříšku už jen doupravíte plenku aby seděla na zádech.

    Sundávaní plenky funguje tak že roztrhnete na bocích plenu a poté srolujete a zalepíte tím proužkem který je na zadní straně pleny. Pleny krásně obepínají tělíčko, nikde neškrtí, nejsou opruzeniny.

    Shrnutí: 

    Když to shrnu, tak s plenkami jsem byla moc spokojená a pozitiva rozhodně převažují. Prvních pár plenek mi trvalo než jsem si našla způsob jak malé rychle strčit nožky do otvorů plenek protože mi často vytahovala nohy než jsem ji oblekla 😃 ale pak už to šlo rychle, další pozitiva je pružný pas a gumičky kolem nožiček,příjemná vůně.

    Jako jediné mínus vidím asi cenu.

    Koupací plenky Pampers Splashers

    Letos jsme porpvé využily bazének tak jsme byli rádi že můžeme otestovat koupací plenky které jsme se jinak chystali koupit. Splashers velmi zaujali že mají krásné letní barevné motivy sluníčko a chobotnici,koupací plenky se natahujou stejne jako pants jsou stejně pružné a krásně sedí, plena nemá pružek na zabalení takže je dobré mít sebou něco do čeho plenku potom dáte. Testovali jsme plenky v bazénku plenka se nacucla trochu ale netak že by to malé nejak vadilo hrála si v bazénku a byla spokojena. Označení plenek jestli je to předek nebo zadek je u těhle značeno obrázkem na přední straně. Udržení větší nadílky nemůžem posoudit jestli by plenka zachytila.

    Koupací plenky obstáli velmi dobře.

    Závěr

    Testování plenek pampers bych zhodnotila jako úspešné byli jsme spokojeni s produktama a že jsme mohli vyzkoušet něco nového takže doporučujeme hlavně pants přes den kdy se děti pořád otáčejí a utíkají, to je fakt nejrychlejší přebalování. Plavky snad využijeme ještě několikrát.