vierazik
21. bře 2016
361 

Jak nám mohou pomoct zelné listy

Zelné listy jsou podobné magnetu, protože vytáhnou nemoci z našeho těla. Krom toho, že se zelí ve většině případů využívá na přípravu různých druhů jídel, zelí je též výhodné pro léčení určitých stavů. Tady se dovíte, na co nám může posloužit.

Když máme poraněný kotník nebo problémy s otoky nohou, obalme toto místo čerstvými listy zelí a utáhněme obvazem. Pokud chceme mít co nejlepší výsledky této léčby, doporučuje se s tímto obkladem spát.

Štítná žláza je mimořádně důležitá, protože její hormony pomáhají růstu, metabolismu a fungování orgánů v trávícím systému. Jestli chcete vyléčit vaši štítnou žlázu a obnovit tak normální fungování, dejte zelní listy na krk, kde je umístěna štítná žláza. Listy překryjte obvazem nebo šátkem. Musíte spát s obkladem a můžete ho odstranit v ranních hodinách.

Když máte nesnesitelné bolesti hlavy, můžete mít problémy s očima. Avšak bolest může být způsobena nadměrným stresem nebo únavou. Proto použijte obklad z čerstvých listů zelí na spánkové a horní části hlavy. Dejte si na hlavu nějakou čepici nebo klobouk, aby listy držely na svém místě.

Když mají ženy silnou bolest kvůli kojení, mohou si na prs přiložit listy čerstvého zelí a bolest odezní. To lze provést přes den nebo i v noci.

s těmi prsy a štítnou žlázou mě to dost překvapilo... škoda, že jsem to nevěděla když jsem ještě kojila

21. bře 2016

Jj na prsa pri kojeni naprosto super. Mam to odzkousene poradila mi to tchyne. Koukala jsem na ni jak puk ale tenkrat jsem rekla cokoli jen ne bolave bradavky

21. bře 2016

Jdu si zítra koupiz zelí 😀

21. bře 2016

Začni psát komentář...

Odešli