viiny
21. dub 2019
281 

Nivea ''baby'' Zorka

Výhra testování Nivea Baby přišla zrovna v čase, kdy se Zorka potýkala s ekzémem, takže jsem byla extrémně opatrná v tom, co na ni použiju. Naštěstí mastička pomohla a tak jsem se postupně odvážila použít vše 🙂 Jakmile balíček dorazil, Zorinka nadšeně rozbalovala.

V balíčku jsme objevily novinky Micelární gel a šampon (ten u nás v koupelně nahradil původní pěnu a gel), dále olejíček na tělo, baby krém na vše a krém do chladu a větru, který používáme již od malička.

Začnu večerním rituálem:

Zorinka se koupe každý večer, vzhledem k tomu, že už většinu času trávíme na zahradě, tak je celá od písku, bahna apod. 🙂 Vlásky obvykle myji pouze jednou týdně a povětšinu času pouze smyju čistou vodu od prachu. Ale vzhledem k tomu, co vše si tam dokáže napatlat, jsme šampon využívaly častěji než obvykle :D

Šampon vlásky jemně umyl, stačilo jej malinko, vlasy jsou po něm jemné, snadno rozčesatelné, lehce voní a umyl i slepené vlasy od nanuku apod. Ke všemu krásně pění, což Zorka má ráda 🙂 A neštípe v očích, takže paráda.

Micelární gel si zase hravě poradil s počmáranou kůží od fixy, propisky, bahnem a špínou všeho druhu 🙂 Opět parfemace jemná, nic dráždivého, žádná vyrážka se znovu neobjevila a tak jsem jej používala každý den při koupání a vše v pořádku. Tudíž všemi deseti doporučuji na citlivou dětskou pokožku! A když si tatínek spletl gel (nebo šampon?) s pěnou, na kterou byl zvyklý a použil toho hodně do vany, tak z toho měli i parádní pěnu. 

Jako obrovskou výhodu micelárního gelu a šamponu považuji skvělé balení s pumpičkou, které se nám osvědčilo už u dříve používaného gelu a pěny od Nivey.

V koupelně naprosto skvělá věc, rozhodně lepší než brát obal do ruky a vytlačovat z něj tekutinu. Takhle prostě zmáčknu a myju 🙂

Pečující olej je jemný, ale vzhledem k vyrážce jsem jej použila raději pouze na nožičky a ručičky a teprve poslední 2 dny na celé tělo, vyrážka nevyskočila, hezky se vsáknul, takže i tady vše v pořádku. Ale používala jsem jej hlavně já na těhotenské bříško pro budoucí sourozence 🙂 Kde se také osvědčil, mám problém s tím, že mě svědí pokožka na břiše, ale u tohoto oleje ne, voní jako malé miminko a krásně se roztírá a vstřebá. Takže nemám pocit ulepenosti ještě půl hodiny poté.

Krém na obličej do větru a mrazu jsem mazala poctivě každý den, když jsme šly ven a namazal se s ním i taťka a všechno v pořádku. Žádné červené fleky ani suchá místa. Používám jej už od malička, takže vím, že je skvělý, malý a vozím ho s sebou v tašce u kočárku. Když jsme venku déle a zdá se mi, že tváře začínají červenat, namažu znovu a vše oukej 🙂

Výhoda: malé balení s otevíracím víčkem, snadno rozstíratelný, rychle vstřebatelný a cena!

Posledním krémem je krém na všechno - obličej, tělo i zadeček v plechovém kelímku. Je to taková nouzovka, kterou můžete využít, když jedete na dovolenou a nechce se Vám tahat více krémů. Dost mi připomíná SOS krém od Nivey, který známe již z dřívějška. Můžete použít na všechno, je to něco jako klasická modrá Nivea pro dospělé. Parfemace běžná, hutnost také, roztíratelnost dobrá. Na zadek ideální! 🙂

Výhody celého Nivea sortimentu: Cena, praktické balení, jemná parfemace, účinnost a všechny produkty jsou vhodné na citlivou pokožku těch nejmenších. Dostupnost je skvělá, jak na internetu, tak v kamenných obchodech. 

Nevýhody: Nevšimla jsem si žádných, u nás Nivea vyhrává na plné čáře, používáme již od malička, gel, SOS krém, pěnu i krém na ven 🙂  Teď pouze obměníme klasický baby gel za micelární gel a šampon. 

Moc děkujeme za příležitost novinky od Nivey vyzkoušet, jsem nadmírnu spokojená a určitě budeme používat i nadále, nejen pro Zorinku ale i pro dvojčata 🙂

#test_nivea 

#recenze

#zkusenosti_nivea_baby

Začni psát komentář...

Odešli