vonrataj
24. říj 2022
108 

Když je čas to ohřát…

Ohřívačka je asi jedna z mála věcí, která mě v dětské výbavě zatím minula. V jejím využití vidím velké a praktické benefity, které si rozhodně nenechám jen pro sebe, protože vám tahle věcička může ušetřit čas, nezabere moc místa a k tomu všemu je i šetrná.
#nuk nabízí ze svého portfolia ohřívačky dvě. Neuděláte špatně, ať už sáhnete po té nebo té.

A která, že je ta první?

NUK Elektrická ohřívačka na kojenecké láhve THERMO 3v1

Tahle chytrá holka umí víc, než se možná na první pohled zdá. Ovládání je opravdu jednoduché a intuitivní. Stačí dodržet pár pravidel pro její použití.

👉🏻Ohřívačka slouží pro použití skrze elektrickou zásuvku.🔌
👉🏻Skládá se z ohřívačky a vkládacího košíčku, díky kterému pohodlně vyjmete po ohřevu lahvičku/skleničku ven.
👉🏻 Má tři módy ohřevu - rozmrazování/udržování teploty/ohřev = tři polohy
👉🏻 Využijete ji jak pro rozmrazení pokrmu nebo mateřského mléka, tak pro ohřívání UM, kaše/příkrmu ze skleničky.
👉🏻 Stačí do nádoby ohřívačky nalít vodu tak, aby když je v ní koš pro vyjmutí spolu s láhví nebo sklenicí s příkrmem, sahala nanejvýš 1cm od okraje.
👉🏻 Košíček zabrání popálení při vyjmutí ohřátého pokrmu.
👉🏻 Ohřívačka je šetrná vzhledem k tomu, že ohřívá pokrm pomocí teplé vody a uchovává tak v pokrmu potřebné vitamíny a živiny (což nelze říci např. na rozdíl od užití mikrovlnné trouby) = zde najdete onu šetrnost.
👉🏻Čištění je velmi snadné - díky vkládacímu košíčku vždy pohodlně vyjmete každou skleničku či lahvičku a dále stačí udržovat nádobku bez vodního kamene.
👉🏻 Ohřívačka není vhodná pro rozmrazování mateřského mléka v sáčcích a není vhodná ani pro použití polypropylenových lahviček (znáte pod zkratkou PET lahev).

TIP: Sama jsem měřila, za jak dlouho ohřeju v této ohřívačce skleničku s kašovitým příkrmem a zabralo mi to nějakých 10min.
Vždy je nutné kojeneckou stravu před podáním dítěti promíchat, aby měla konzistentní teplotu a zkusit, zda není příliš horká.

Ta druhá….

NUK elektrická ohřívačka na kojenecké lahve Thermo Express Plus
Tato ohřívačka je jiná. Má jiné přednosti - mezi ty hlavní patří čas a využití i mimo elektrickou síť a to v autě!🚗
Ohřívačka Thermo Express Plus ohřeje pomocí páry pokrm za 90s (!), což je bleskurychlý výsledek. Pomocí adaptéru ji můžete využít na cestách. A to je v kombinaci s nadcházejícím chladným počasím a rychlostí ohřevu “must-have”. Termoskám ještě neodzvonilo, no každopádně má tahle věc velký potenciál.
My jsme na cestách často a proto jsem se opravdu těšila, až tohle Ferrari mezi ohřívačkami vyzkouším. Co nevidět nás čeká delší zahraniční cesta a tak se můžete těšit i na další, důkladný report.

Jaké jsou další benefity NUK Thermo Express Plus?

Začneme malým chytákem. 👉🏻

🔘Tlačítko, které svítí vepředu ohřívačky, neslouží pro zapnutí/vypnutí přístroje. Jedná se o indikátor, že je přístroj v provozu, který se sám vypne po tom, co se pokrm ohřeje.

♨️Ohřívačka se spouští tlačítkem u síťového kabelu ústícího do ohřívačky - ze zadní strany, kdy sami zvolíte, zda ohřívačku zprovozníte napájením z el. sítě🔌 nebo v autě.🚗
♨️Pro použití v autě je nutné použít adaptér (je součástí balení)

☝🏻TIP: V autě můžete ohřívačku použít s nastartovaným motorem i bez (návod upozorňuje, aby nedošlo k vyčerpání baterie v autě, zde si ale myslím, že pokud máte automobil v dobrém technickém stavu, tedy jeho baterie je v dobré kondici, tak se nemusíte bát, že byste si auto tzv. vyšťavili, protože ohřívačku nebudete pouštět déle, než těch zmíněných xx sekund).

♨️Thermo Express plus se neplní pro okraj vodou, ohřev pokrmu probíhá pomocí páry a tak není vody tolik potřeba.
♨️ Je vhodné dodržet použití vkládacího košíčku a ochranného kroužku, aby pára neutíkala ven naplno.
♨️ Ohřívačka je robustnější, větší a vlastně pro její obsluhu řešíte jen, kde ji chcete použít a zapnout. Vypnout ji je možné samozřejmě i dříve.
♨️ Údržba je stejná, jako u té předešlé.

Velmi bych ohřívačky doporučila i maminkám které chystají UM nebo chtějí v pokrmu pro své děti uchovat co nejvíce živin a vitamínů. Ohřívačky plně nahradí ohřívání ve vodní lázni, jsou přenosné, rychlé a skladné.

☝🏻Hlavní rozdíly ohřívaček jsem již zmínila. Obě ale mají něco do sebe. U ohřívačky THERMO 3v1 bych ocenila, že udržuje nadále vhodnou teplotu pokrmu a ikdyž není takový rychlík, můžete si ohřívání v lázni naplánovat dopředu nebo na ni trochu zapomenout (protože se nestane, že máte ohřátý oběd, do toho si odskočíte a můžete ohřívat znovu).

☝🏻Thermo Express Plus je doopravdy rychlík v ohřívání, ale za mě by snesla možná trochu doladit ovládání. I s tím, jak je, si na něj rychle zvyknete a pokud máte spíše netolerantní hladovce nebo býváte často na cestách, pak je tahle holka pro vás, jak ušitá!

🛍Touží vaše srdce po jedné z nich? Můžete si cestu k nákupu zkrátit přes odkazy:

Thermo 3v1

https://www.feedo.cz/nuk-elektricka-ohrivacka-na-kojenecke-lahve-thermo-3v1/

https://www.malvik.cz/Vse-ke-krmeni/Ohrivacky-mleka-a-stravy/NUK-Elektricka-ohrivacka-na-kojenecke-lahve-THERMO-3v1

Thermo Express Plus

https://www.feedo.cz/nuk-elektricka-ohrivacka-na-kojenecke-lahve-thermo-express-plus/

https://www.malvik.cz/Vse-ke-krmeni/Ohrivacky-mleka-a-stravy/NUK-Elektricka-ohrivacka-na-kojenecke-lahve-THERMO-EXPRESS-PLUS

Pokud už s některou z těchto ohřívaček zkušenost máte, podělte se o ni s ostatními v centru recenzí.😊

NUK elektrická ohřívačka na kojenecké lahve Thermo Express 3v1

  • Rovnoměrně a šetrně ohřívá kojeneckou stravu v horké vodě

NUK elektrická ohřívačka na kojenecké lahve Thermo Express Plus

  • Dětská jídla ohřeje pomocí páry velice rychle a rovnoměrně jen za 90 vteřin*
Podívej se také na další příslušenství vhodné k ohřívačkám NUK

NUK Dávkovač na sušené mléko

Pokud vašemu malému strávníkovi dopřáváte sušené mléko, je jeho dávkování vaším denním chlebem. Abychom vám co nejvíce ulehčili, je náš NUK Dávkovač na sušené mléko v praktickém setu, na který se budete moci spolehnout i mimo domov. Každá nádobka bezpečně uschová naměřené množství vody a nálevka všechno mléko dopraví do dětské lahvičky bez nepořádku kolem.

NUK Nature Sense kojenecká lahvička

NUK Nature Sense, 150 a 260 ml

NUK Easy Learning dětská miska se 2 víčky a přísavkou

Důležitým krokem ve vývoji dětí je přechod od sání ke krmení. Aby byl přechod k pevnější stravě co nejjednodušší, je naše NUK Dětská miska vybavena ze spodu přísavkou. Její kulovitý tvar navíc zajistí, že půjde lehce vyškrábat i vašemu malému strávníkovi.

NUK Easy Learning dětské lžíce 2 ks

Důležitým krokem ve vývoji dětí je přechod od sání ke krmení lžičkou. Aby byl přechod k pevnější stravě co nejjemnější, jsou naše NUK Dětské lžíce velmi ohebné a měkké. Přesně tak mohou kombinovat povědomý a příjemný pocit hebkosti v ústech se zcela novým způsobem příjmu potravy.

NUK Mrazící formička silikonová

Nemůžete vašemu malému strávníkovi nabídnout lepší pokrm, než ten doma vyrobený. Abyste mohli jednoduše skladovat malé porce čerstvě připraveného jídla, je naše NUK Mrazící formička vyrobena ze silikonu – pro ještě lepší vyklápění jednotlivých porcí.

Začni psát komentář...

Odešli