vonrataj
13. říj 2019
319 

Výsledky testu Dermedic

Bylo mi ctí, že jsem mohla opět testovat kosmetiku zaměřenou na problematiku atopické pokožky. Značka Dermedic byla pro mě novinkou a tak jsem neměla žádná očekávání. Jak se říká - čekej vše a nebo nic. Každopádně! Vezmu to hezky od začátku a popořadě.

Balíček dorazil s menším zpožděním, ale to jsem již, vzhledem ke zkušenostem s dopravcem, čekala. Obsahoval 4 kusy emolienční řady Dermedic - krém na ruce, na pleť, pleťové mléko a tekuté mýdlo. Vše bylo zabaleno buď v krabičce nebo opatřeno plastovým kolkem. Mám ráda, když kosmetika příjemně, svěže či květinově voní a to tato řada Dermedic splňuje na jedničku! Uchvátila mě i textura jednotlivých výrobků. Všechny byly jemné, sympatické konzistence. 

První dojem byl zn. IDEÁL. Když jsem přípravky používala týden a déle, byly již patrné výsledky. Atopické léze na rukou a dlaních a suchá kůže na těle byly rázem hebčí, léze se začínaly ztrácet a další vodnaté puchýřky, coby hlasatel dalších, nových lézí, se již netvořily nebo (opravdu) minimálně. 

Největší zklamání pro mě byl bohužel pleťový krém. Pleť v oblasti obličeje mám asi nejméně náchylnou, neproblematickou, spíše smíšenou až normální a krém mi tedy vůbec nesedl. Bylo jedno, zda se jím mažu ráno či večer, pleť se mi více mastila a měla jsem najednou skolny k ucpávání a zanícení pórů.

Naopak ostatní výrobky mi sedly skvěle. Mléko má extra jemnou, takovou trochu vodnatější texturu, ihned se vpije do kůže a zanechává příjemný pocit.

Mými favority se v testu staly mýdlo spolu s krémem. Pro mě skvělá dvojka, která společně, ruku v ruce, tvoří ideální duo. Jemné mýdlo opravdu myje, nedráždí, voní a NEVYSUŠUJE. Když jsem se po umytí mazala krémem, byl výsledek 100%. Pokud ale nebylo mýdlo po ruce, jakože na cesty ho s sebou brát fakt nebudete (nebo alespoň já ne), skvěle splní svůj úkol krém. 

Nad ním jsem chvíli váhala - protože první dojem byl vážně skvělý. No vyzkoušela jsem za ta léta, co mě ekzém na rukou opakovaně trápí, už spousty přípravků. Asi jsem sama překvapená, ale krém, ať je konzistence spíše tuhší oproti ostatním testovaným výrobkům, je pro mě i samostatně jedničkou. Celkem rychle se vstřebá, příliš nemastí, voní a REGENERUJE. 

S testováním polské novinky Dermedic jsem byla spokojená, příjemně překvapená, našla jsem si favorita a dle dohledaných informací na internetu se jedná o produkty, které nestojí stovky korun (což je plus, pokud se ke kosmetice chcete vrátit nebo ji pořídit). Kosmetika mi s mým problémem pomohla a ráda ji doporučím dále.

#recenze #test_dermedic #zkusenosti_dermedic_linum

Začni psát komentář...

Odešli