🧴NUK Mycí prostředek na láhve a savičky 500 ml🧴

    Tento mycí prostředek 🧼 od #nuk jsem si oblíbila už s prvním dítkem. Oslovilo mě především to, že je velmi jemný a šetrný 🫧 a to jak k samotným lahvičkám a savičkám🍼 , tak k životnímu prostředí🌱. Protože se jedná o mycí prostředek na bázi enzymů, nikoli o saponát🚫, je díky tomuto benefitu bezpečný ✅ především pro děti 🚼 - enzymy rozštěpí zbytky mléka či stravy a tak vše bezpečně spolu s vodou 🧼💧opláchnete beze zbytku mycího prostředku v lahvičce. To je prostě pecka, nemyslíte?💯
    NUK mycí prostředek má nyní vylepšené nové složení 🧑‍🔬 a spolu s ním nabízí při mytí spoustu výhod. Můžete s ním umýt téměř vše💧🫧💯, co se pro děti omýt dá - zmíněné savičky, lahvičky, talířky, hrníčky, lžičky, ale např. i omyvatelné hračky a příslušenství pro odsávačky mateřského mléka.
    Láhev🧴 mycího prostředku je vyrobena ze 100% recyklovatelného PET. Jakmile obsah lahve spotřebujete, stačí dokoupit tzv. “refill”♻️. Ten vám ale vydrží mnohem déle, protože se jedná o koncentrát určený na dvě plné, nové dávky (k ředění 1:1 s vodou).

    Ve zkratce NUK mycí prostředek nabízí:

    🧼je bez parfemace
    🧼bez barviv
    🧼má neutrální pH a je hypoalegrenní
    🧼je to tekutá, čirá substance
    🧼(přírodní) složení na bázi enzymů šetrné a zároveň silné pro odstranění nečistot
    🧼dermatologicky testováno
    🧼možné zakoupit náhradní ekonomické balení - rozlišené od klasické náplně 🔴 červeným víčkem 🔴

    Skvělým pomocníkem při mytí vám bude také praktický, erogonomický 🪥 kartáč 2v1, který má na konci rukojeti zabudovanou miniaturu štětičky pro snadné mytí špatně dostupných menších míst a otvorů (např. saviček). Oceníte určitě i praktický “věšák” pro všechny součástky a drobnosti, které chcete nechat po domytí či sterilizaci volně a důkladně vyschnout. Řeč je o 💦 Odkapávači na lahve a drobnosti. Vejde se na něj pohodlně až 6 lahví včetně lžiček, dudlíků atd.

    A proto mytí dětského nádobí, potřeb a lahviček zdar! 😀

    🛍Pokud byste chtěly mycí prostředek či refill vyzkoušet, lze je zakoupit v drogeriích Teta, DM, Rossmann nebo v hypermarketech, jako je Globus.🛍