Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    weronicaaaa
    16. říj 2019    Čtené 327x

    Recenze a závěrečné zhodnocení kosmetiky Dermedic

    Ano, jak již víte, měla jsem možnost testovat hydratační řadu kosmetiky Dermedic Hydrain3. Nikdy jsem takovou možnost neměla, proto, jsem byla nadšená, když vybrali na testování zrovna mě. Brala jsem to opravdu zodpovědně! Hned, jak mi balíček dorazil, jsem ho rozbalila, přečetla si veškeré informace o produktech, jak je používat, na co jsou zaměřené, kdy se mají používat. Poté jsem samozřejmě hned šla do koupelny, k zrcadlu, a vyzkoušela první z výrobků.

    Tento úžasný hydratační denní krém proti vráskám. Pumpička je skvělý nápad. Můžete si postupně dávkovat množství a nevypatlat tak zbytečně moc krému, který pak není už kam namazat, tak ho prostě z ruk umyjete. A to je škoda. Proto za mě je pumpička super. Krém samotný má jemnou konzistenci. Není příliš hustý, ani tekutý. Prostě akorát. A nádherně voní. Opravdu příjemná, jemná vůně. Nic, co vás praští do nosu. Dobře se roztírá a velmi rychle se vstřebává. Během několika minut ani nevíte, že jste si ho nanášely. Za mě je prostě skvělý.

    Další krém je vlastně stejný, jako ten předchozí.

    Je to noční krém proti vráskám. Taky má pumpičku, takže dávkování je velmi pohodlné. Konzistence je stejná, jako u předchozího krému. Vůně je jemná, příjemná. Nic intenzivního. Kdo by taky na noc chtěl čuchat nějaký smrad 😁 Ale hlavně, tím, jak se krém rychle vstřebává nebudete mít zamaštěné polštáře. Což je podle mě taky hodně důležitá zpráva, pokud si po nanesení krému jdete ihned lehnout.
    Dalším z řady je denní hydratační krém.

    Když se řekne slovo hydratační, tak se mi vždy vybaví ty mastné, hutné krémy, které vám ulpí na pokožce a máte celej den pocit, že z obličeje máte jeden velkej mastnej flek 😂 Ale tento krém mi všechny tyto myšlenky okamžitě vyvrátil. Krém není vůbec hutný, natož mastný. Je jemný, řídký až vodový. Z počátku mi bylo nanášení nepříjemné, protože působí opravdu takovým slizovým, vodnatým dojmem. Ale je to jen o zvyku. Při další aplikaci mi to už nevadilo. Krém se krásně roztírá. Ale co je hlavní! Krém se po několika minutách vstřebá a na obličeji ho ani necítíte! Žádná mastná pleť! Prostě nic! A jako bonus opět jemná, příjemná vůně.

    A jako poslední jsem dostala na vyzkoušení hydratační sérum na obličej, krk a dekolt.

    Překvapila mě lahvička s kapátkem. Takhle jsem snad ještě nic na obličej nenanášela. Sérum je bílé, řidší konzistence. A kapátkem se celkem dobře nanáší. Nakonec ho ale stejně musíte rozetřít prsty. Vůně je opět jak jinak než příjemná, svěží. Sérum se vstřebává stejně skvěle, jako předchozí krémy. Je možné ho použít jak na denní pečování, tak i na noc 😊 A pozor! Dá se použít i pod make-up!

    Celkové zhodnocení

    Všem je asi jasné, že po 14 dnech tu nemůžu pět ódy na to, jak nemám vrásky a jak mám pleť hladkou, jako dětskou prdelku 😁 Ten proces je opravdu dlouhodobý a člověk musí být poctivý a o pleť se starat opravdu každý den ráno a večer. Já to tak teda dělám, protože zrovna obličej vystavujeme každodenním vlivům. A zvlášť s přicházejícím podzimem a následně zimou, je potřeba o pleť zvláště pečovat 😊 Za mě jde nejvíce poznat to, že pleť je taková jemnější na omak, na pohled není suchá, nedělají se na ní šupinky. Takže po 14 dnech celkem dobrý výsledek. Jsem zvědavá na krémy proti vráskám. Slibují výsledek po 30 denním používání, tak pak bych napsala ještě recenzi zvlášť na tyto krémy. Zda opravdu fungují.

    Jinak za mě je kosmetika skvělá. Krásně voní, rychle se vstřebává, krémy opatřené pumpičkami ke zmenšení plýtvání, sérum s kapátkem. Denní hydratační krém, který není hutný, mastný, ale pokožku vám opravdu zhydratuje. Za mě prostě palec nahoru a děkuji za možnost tuto kosmetiku testovat. 😊

    #test_dermedic  #recenze #zkusenosti_dermedic

    weronicaaaa
    5. říj 2019    Čtené 238x

    Ano, stále testuji 😊

    Dnes vám chci představit jeden ze dvou zbývajících produktů na testování od značky Dermedic. Je to hydratační krém. A je naprosto dokonalý. Je boží, je skvělý. Když jsem si přečetla ,,hydratační,, tak mě hned naskočilo v hlavě, že to bude jeden z těch hutných, mastných krémů, po kterých budu mít pleť takovou klouzavou a prostě mastnou. Jenže pozor! Na krabičce bylo napsáno, že krém nemastí. Jenže to známe, že jo. Co je na krabičce napsáno nemusí být nutně pravda. Tak sem se odvážila, zabořila prsty do krému a nanesla ho na obličej. Vůně je nádherná, příjemná, jemná, svěží! Ale! Krém opravdu nemastí! Prostě ne! Vstřebal se neskutečně rychle a když sem si sáhla na obličej, tak mě nic neklouzalo, nemastilo! Prostě pecka! A voní ještě teď! 2 hodiny po nanesení!

    Tak hezký den 🍁 A hydratujte! 🍷 #test_dermedic

    weronicaaaa
    1. říj 2019    Čtené 262x

    Testování v plném proudu

    Jak jsem psala v předešlém článku, testuji kosmetiku značky Dermedic. A dnes se zaměříme podrobněji na jednolivé produkty. Na fotce vidíte nanesený denní krém proti vráskám. Ano, vidíte i ty vrásky! A já doufám, že jak se píše na krabičce (již po 30 dnech) zmizí! Balení krému se mi zpočátku zdálo malé. Ale díky dávkovací pumpičce stačí opravdu malé množství. Krém se krásně roztírá, moc pěkně voní, nelepí, nemám od něho umaštěné ruce a vstřebává se opravdu rychle. Ve stejném duchu je i noční krém proti vráskám. A ta vůně je opravdu příjemná. Takže ne, že byste na noc na sobě čuchali nějaký smrady 😁 Obecně vzato zatím jsem moc spokojená! Uvidíme na srovnávací fotce, jak moc půjdou vrásky vidět 😊 A v příštím příspěvku si představíme další 2 testovací produkty 😊 

    Hezký den 🍀 A hydratujte 🍷 #test_dermedic

    weronicaaaa
    29. zář 2019    Čtené 272x

    Testování kosmetiky Dermedic

    Jelikož, tudíž a protože jsem byla vybrána konečně k nějakému smysluplnému testování (rozuměj nikdy jsem ještě nic netestovala), tak jsem se rozhodla, že budu v tomto testování opravdu pečlivá, poctivá, kritická (když to bude potřeba) a prostě, že vám napíšu, jak to všechno doopravdy funguje a jestli to vlastně funguje. Toť otázka! To, co funguje na jednoho, nemusí nutně fungovat na druhého. Proto berte tohle testování s rezervou a ne, že mi pak bude někdo vyčítat, že nemá pleť, jak dětskou prdelku. Takže asi tak. Dostala jsem k otestování produkty značky Dermedic. Je to řada HYDRAIN3. Mám tu k otestování denní krém proti vráskám, noční krém proti vráskám, hydratační sérum na obličej, krk a dekolt a ultrahydratační krém-gel. A jestli moje pleť bude nebo nebude krásně hydratovaná, jestli výrobky voní, jakou mají konzistenci nebo jestli to není spíše sérum pravdy, si povíme (napíšeme) zase příště.

    Hezký den 😊 a hydratujte! 🍷 #test_dermedic

    Paseme 💜 měsíc a týden 🍼

    (2 fotky)

    Slavíme měsííc! Už měsíc nám dělá radost! Ikdyž někdy i nějakou tu starost (ale to je vedlejší) 💜😘

    U taťky se spinká nejlíp 💜☺👍🏼😘

    Není nad to,když dítě konečně usne 😃

    Vydržím se na něho koukat hodiny,dny,měsíce,roky!!! 💜😍

    Pyšný otec ihned po porodu v akci! Byli do sebe zahledění 💜

    Jsme 3!! Je na světě!! Po 14 hodinovém boji se nám narodil ten nejkrásnější syn na světě! Tobias se narodil týden před TP (29.11.2016) Míry : 51cm a 3600g 💜💜

    Zbývají 4%!

    Tak pojď,pojď! Posledních 15 dní!!

    Tak dnešní noc šílená! Do 3 hodin do rána bolest zad a nejhorší byla bolest podbřišku..to sem myslela,že už je to snad tady! Pak to všechno přešlo..ale vrátil se tlak na spodek..ještě 15 dní,ale doufám,že to přijde co nejdříív!

    Máme malýho neposedu..35 minut mlátil do sondy,tak za hodinu sme pokus opakovali..pán se umoudřil,usnul a ozvy byly krásný 🙂 jinak dole je vše připraveno,tak uvidíme,kdy se rozhodne prokopnout si bazének 😃

    Chtěla sem odolat 😃 nevyšlo to 😂 Líídl

    Když sou slevy v F&F,tak nejde odolat 😂 no do neděle se tam ještě vrátím!

    Naše první pásy! 36tt+1 🙂 všechno v pořádku a krásnej zážitek 💜

    (2 fotky)

    Ještě 10% 💜💜

    9.měsííc 💜😍🍼

    Tak jo!! Je to tady!!! Posledních 30 dní!! Poslední měsíc!!

    Tak poslední kontrola u dr dopadla krásně 🙂 Prcek váží cca 2814g,streptokok negativní,ozvy v pořádku,orgány v pořádku..dr popřála pohodovej závěr těhu a ve finiši ať to malej moc nezdržuje a uvidíme se po šestinedělí ☺️ no a za týden tradá první návštěva porodnice 💪🏼🍼💜

    Postýlka přichystaná 💜

    (2 fotky)

    Dnešní poslední den v práci! Rozlučka s těma nejlepšíma kolegy/něma 🙂 Tak snad za 3 roky 🙂 💜

    Hlášení z dnešní kontroly: prcek hlavou dolů, 2460g váha, jsme 33+1tt a odpovídáme 34+3, porod může být už od 27.11. Veškerý odběry máme v pořádku,nic nám nechybí 🙂 2.11. poslední kontrola a pak už porodnice 🍼💪🏼

    55 dní do termínku 💜

    60 dní!

    Dnešní kontrola dopadla parádně..prďolka 1802g, hlavičkou dolů 🙂 a začínáme 8.měsíc!!! No valí to!

    8.měsíc???! 62 dní do TP?? Noo tak dobře! 😃