Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Holky, je v Aquapalce nějaké omezení na atrakce pro 3.lete dítě? Jak je to s tobogany, pokud by jsme měli malého na sobě?

    Holky, byla jste některá v Safari kempu v Hradci Králové?

    Holky, jeli by jsme z Plzně do Itálie, nebo Chorvatska. Máte některá letošní zkušenosti, na kolik vychází veškeré poplatky dálniční?

    Holky přišli jsme teď z lesa, ihned jsem zkontrolovala malého (3.roky) a měl klíště. Přítel mu ho hned vytáhl, vydesinfikoval, ale pořád mám obavy, jestli tam něco nezůstalo. Mám panikařit? Za jak dlouho se můžou objevit příznaky?

    Nemáte některá zkušenosti s nakupováním že stránky Instyle fashion na fb? Díky.

    Holky prosím, dnes večer jsem vytáhla maleho z vany a zjistila jsem, že má takhle osypany zadecek. Už ráno měl asi 3 tečky a teď tohle. Nevíte, co to může být?

    Holky prosím, jakou dětskou tabuli jste pořizovali? Malému je 2,5 roku a chci ji pro něj k Vánocům, jen nich je zase tolik, že nevím. Díky😉

    Náš domácí rychlo adventní kalendář😊⛄❄

    Sovička od nejšikovnější a nejlepší prababičky❤❤❤

    Se šéfem!👍👌

    Holky prosím Vás,máte některá zkušenosti s prodlužováním řas od Vietnamců? Měla jsem jít přes týden do salonu, ale já prostě přes týden nemám hlídání a jediný, kdo dělá řasy o víkendu jsou Vietnamci. Máte zkušenosti? Díky.

    Alexikuv druhý svátek😍😘🎊🎈