winkler33
21. pro 2018
731 

Rok 2018

Tak můj rok 2018 začal úplně krásně a to tím, že se 9.1.2018 narodila moje dcerka Danielka, sice předčasně ve 32tt, byli jsme měsíc v porodnici, ale hlavní je, že je prdelka zdravá😍. 

Pustili nás tedy 8.2.2018 přišli jsme do bytu, který jsem neznala, nevěděla jsem jak vypadá, protože vše zařídil přítel, nastěhoval mé a Danielky věci, postavil postýlku, skříň atd..

V březnu jsem oslavila 19ctiny, narozeniny má i moje sestra a mamka svátek. Zatím bylo vše v pořádku, vše klapalo tak jak má.

Duben, květen, červen utekl docela rychle 🙂 

V červenci jsem s mamkou a Danielkou byla u babičky, protože slavila 5.7.2018 63let, Danielce bylo půl roku, ale byla malinká, samozřejmě se musela s pravabičkou vyfotit😍

Jenže už bylo hůř....v srpnu 9.8.2018 zemřel můj bratranec, kterému bylo pouhých 29 let, od malinka měl hodně velkou cukrovku, postupně mu selhávali všechny orgány, přestal chodit...Boj prohrál...24.8.2018 měl pohřeb na který jsem se chystala, šaty jsem měla připravené, jenže....22.8. tedy 2 dny před ..mě začal bolet podbříšek, myslela jsem si, že je to zánět močového měchýře, tak jsem to neřešila. 

23.8. To bylo horší měla jsem horečku 40, začal mě bolet pravý bok a nemohla jsem vstát, stále jsem si myslela, že to přestane, jelikož jsem se chtěla rozloučit s bratrancem.

Ráno 24.8. jsem zvracela a brečela bolestí, přítel mi zavolal záchranku. Nakonec ten den 24.8. jsem skončila na operačním sále s akutním slepákem. No kdo by to řekl...

V září jsme s přítelem měli výročí, takže byla večeře při svíčkách, dárečky atd..🙂

V říjnu jsme byli na oslavě narozenin mé mamky, byli tam všichni, mamky sourozenci, babička, sestřenice atd..V ten den babička vyprávěla samé historky co dělala v mládí to mě vždy bavilo..😍

Listopad...V listopadu se mi zdáli sny, že mám v ruce pozitivní těhotenský test..Nedalo mi to a něco mi říkalo ať si ten test udělám...a světe div se...dvě čárky. Přiznávám, že jsem byla v šoku. Radost jsek neměla, ale nikdy bych na potrat nešla!! To nikdy 🙂

Prosinec

Asi nejhorší měsíc v roce...

5.12.2018 zemřela babička..na zástavu srdíčka. Jak už tu některé z vás ví. Pro mě je to hrozná rána...Ale musim se s tím vyrovnat, chce to čas...Babičku miluji pořád!!

14.12.2018 měla pohřeb na kterém jsem byla. Upřímně ...byla jsem hodně ve stresu...Ale to už na pohřbech bývá..

Pořád se s tím vyrovnávám, ale věřím, že nás všechny ochraňuje a je tu s námi.

Tenhle rok pro mě nebyl moc dobrý až tedy na ty radosti ktere mi dělá Danielka. Jsem vděčná za mou dcerku. Jediné štěstí, které mi rok 2018 přinesl😍

A já si moc přeji, aby rok 2019 byl lepší jak pro mě a mou rodinu rak i pro vás koníkovky. Přeji, aby vám život dával nové malé členy rodiný a ne aby je bral, ať starší nebo mladší a hlavně, aby nebral ty nebral ty nejmenší..

Přeji všem snažilkám, aby co nejdříve našli na testu //, všem maminkám přeji ať vám vaše dítka dělají jen samou radost a hlavně ať jsou zdravé. 

A všem přeji Veselé Vánoce a šťastný Nový rok 2019...

A všem tu moc děkuji za všechno !!!! 🙂 

U Vám doma už jen ty hezké věci v příštím roce a Vánoce budou pěkné i přes to vše už kvůli Danielce. 😉

21. pro 2018

@krtikkrtovaty Děkuji 🙂

21. pro 2018

Začni psát komentář...

Odešli