wosk
9. bře 2017
53 

Jak jsem testovala zubní pastu Zendium

Velmi mile mě překvapilo, že jsem byla vybraná pro testování zubní pasty Zendium Complete Protection. A ráda se s Vámi podělím o své dojmy.

Po této pastě už jsem koukala delší dobu, jak v dospělé, tak v dětské verzi, neb máme se zuby docela problém, stejně tak i manžel a ráda bych, aby se toto dětem vyhnulo, a proto se je snažíme vést ke správné zubní hygieně (i když někdy je to o nervy – hlavně moje :o))

Prvním překvapením byla velikost krabičky, ve které přišla jedna téměř nedobytně zabalená zubní pasta. To bylo radosti, prohrabávat se zelenými polystyrénovými mašličkami a hledat poklad!

Druhý překvapením pro mě bylo, že na testování pasty je pouhý týden. Přišlo mi to docela málo na to, udělat si pořádně obrázek o tom, jaká pasta je při delším používání.

Po vybalení pasty z krabičky padla pasta hezky do ruky. Je menší a širší než ostatní pasty, na které jsem zvyklá, což oceňuji zejména proto, že hezky stojí na umyvadle a nepadá do něj stále znova a znova. Když jsem jí otevřela, hezky voněla.

Hned večer jsem jí poprvé vyzkoušela. Chuťově je pasta příjemná, spíš neutrální než nějak výrazná, příliš nepálí, překvapivě je bílé barvy. Pění poměrně málo, na což jsem zvyklá z jiných past, takže v tomto ohledu mě nečekalo žádné překvapení ;o) Jsem zvykla po vyčištění zubů už nejíst (nehledě na to, že se to asi nemá, tak mi to po pastě moc nechutná), ale tady jsem to vyzkoušela a neměla jsem pocit, že by chuť jídla byla pastou nějak ovlivněna. I voda po čištění chutnala dobře.

V současné době trpím hodně na krvácení dásní a můžu říct, že za poslední týden se toto velice zlepšilo a krvácení je minimální nebo žádné.

Slíbila jsem, že zapojím muže a tak se také stalo. Jak že mi to včera shrnul? Hmmm, pasta. Nejásal, ale ani nenadával, takže v finále dobrý i u něj. Jediné co zmínil, že jej pasta trochu pálí na jazyku, což mě docela překvapilo, ale proč ne, že, 100 lidí, 100 chutí.

Kdybych to měla shrnout, tak jsem byla s pastou spokojena. Zdá se, že na krvácení dásní pomohla a uvidíme, jaké to bude, až jí budu používat déle, 5 dní je opravdu málo. A určitě vyzkoušíme i dětskou verzi.

Jsem ráda, že jsem se mohla zúčastnit a vyzkoušet něco nového.

#test_zendium

Začni psát komentář...

Odešli