yanca
3. únor 2014

Díky za Koníka!

Nejen za Koníka, ale i za "Beremko" a Střechu. Za moc prima server, kde jsem našla nespočet rad, tipů, inspirace, kde jsem našla přátele, z nichž některé jsem poznala i osobně .. Člověk je od pradávna rád, když v něčem není sám - ať už jde o sdílení radostí nebo strastí. Lidské srdce (je-li daný člověk aspoň trošku normální) rádo plesá blahem a usmívá se, když vidí radost a štěstí u ostatních .. stejně tak si srdíčko rádo uleví, když má starosti a dostane se mu dobrého slova a podpory od jiných. V neposlední řadě je člověk tvor zvídavý, zkoumavý, neustále vymýšlející, inovující a tudíž i hledající inspiraci. A tohle jsou všechno důvody, proč tenhle server miluju a proč na něj stále chodím, ač by bylo i dost důvodů tu zabouchnout dveře a mít svatej 😉

proč to všechno píšu ..

Jsem spíš pozorovatel. Brouzdám, když mě něco zaujme, prohlédnu, přečtu. Příliš nekomentuji, ač bych občas možná i mohla. Ale aspoň neškodím.. Troufám si říci, že má alba a vůbec má existence zde nijak nepohoršují, nevadí, naopak snad dost lidí potěší, pohladí a snad občas i pomůžou a třeba i inspirují - stejně jako mě alba jiných - a že jich není málo ..

V naprosté většině sjíždím pouze alba a statusy přátel, k ostatním fotoblogům se dostanu opravdu spíše náhodou, když se jó nudím - může se vůbec částečně pracující matka dvou dětí s vytíženým manželem nudit? 🙂 co vám budu povídat, jsem kapka v moři, víte samy 😉 ale prostě už jen ta změna před nějakým časem, kdy se Koník začal podobat facebooku v tom smyslu, že vidím, co moji přátelé kde "olajkují", způsobila, že se dostanu k článkům a fotoblogům, kterých bych si jinak nevšimla a - ano přiznávám, jsem zvědavá - občas titulek nebo status "rozbalím" a číhnu .. jejda, už to fakt dělat nebudu, zůstanu u přátel a u jejich blogů - mám totiž v přátelích normální lidi, znám jich dost (ač většinu pouze virtuálně) už z dob "Beremka" a jsem ráda, že je tu mám.

Na druhou stranu je tu i dost maminek, žen (možná i nějaký muž by se našel, nevím), které v okruhu mých přátel nejsou, přesto jejich nicky, parádní inteligentní humor a dokonalý sloh si vždy ráda rozkliknu a pustím trochu blíže k tělu .. za všechny mě teď napadá mamča s nickem @pilgrim 😉

no, ale znovu k otázce, proč tady v deset večer místo zaslouženého denního odpočinku cvakám do klávesnice - a vlastně tím i odpočívám 🙂

všichni asi tušíme, co byl impulz, zprávu o Amálce zde zachytil snad každý, většina určitě na tento fotoblog natrefila až v onen smutný moment (stejně jako já) .. rozlila se vlna soustrastí, stejně jako nelítostný souboj dvou už dávno znepřátelených stran "očkovat" a "neočkovat" .. pár dnů nebyl Koník o ničem jiném .. OK, i mě to zasáhlo, nekomentovala jsem, ale silně soucítila a začala (snad poprvé v životě) o potřebě očkování našich dětí přemýšlet .. a najednou je to všechno fake??? bože kde to jsme??

nechci a nebudu se přiklánět k žádné straně - buďto to je fake nebo není .. to není to, o co tu jde .. jisté je však to, že se tady lže, už tady nikdy nikomu nemůžu věřit, nestalo se to tu poprvé, lidé s bujarou fantazií a smyslem pro hodně černý humor byli, jsou a budou, stejně tak jako reálné příběhy, které se z prapodivných příčin staly mýtem či přímo nesmyslem ..

proč to děláme? to se opravdu tolik z nás chodí schovávat za virtuální oponu, abychom si něco dokázali? Něco, na co v reálném životě nemáme koule? Jak může pak člověk chodit pro radu a pochopení někam, kde se lže a záměrně uvádí v omyl? Lidem nebude nikdy nic dost dobré, dost vzácné a dost citlivé na to, aby si toho vážili..

zůstávám v roli pozorovalele, nepřijímám nová přátelství, vtipné hlášky si budu dál číst a smát se jim. Smutné příběhy ignoruji (až na jednu či dvě výjimky). Život je příliš krátký a krásný na to, abychom se trápili a smutnili nad něčím, nad čím se na druhém konci drátu někdo bezcitně směje. Díky za Koníka a za všechny normální lidi, které mám čest ve svém životě poznat ..

Moje řeč 🙂

3. únor 2014

Jani, krásně napsané. I já moc děkuji, že jsem Tebe a Tvou rodinku mohla poznat a ráda nahlížím do Tvých alb, vždy mi vykouzlí úsměv na rtech při pohledu na šťastnou rodinku, kterou bez pochyby jste 🙂

3. únor 2014

Tak tak...výše uvedenou záležitost jsem si minulou neděli pustila až příliš k tělu, s pláčem jsem to četla manželovi....a špatně usínala...
Doteď jsem na to nikde a nijak nereagovala, až teď, poprvé a naposledy...nestojí mi za to už tomu věnovat čas...plácala jsem emocemi zbytečně...ponaučení pro příště.

3. únor 2014

Svata pravda, moc hezky napsano 🙂

4. únor 2014

Janičko, krásně napsané, i já brečela nad tím článkem :-/ Po zjištění, že to možná není pravda, jsem si řekla, že už nic takto číst nebudu. Máš nádhernou rodinku i já se ráda dívám na vaše fotečky, jak děti rostou, jak se vám daří a moc vám to přeji, ať je to tak navždy. Užívej si svého štěstí a i emoce šetři pro své blízké a ne pro nic virtuálního.

4. únor 2014

Jani, moc krasne jsi to napsala...

4. únor 2014
yanca
autor

@karminka petruš děkuju, jsi hodná 😉 i tvoje rodinka je úžasná, jsem ráda, že jsem ji poznala .. co vůbec miminko, už se vám to blíží? víte, co to bude? 😉 moc držím palce, ať je vše v pořádku!!

4. únor 2014
yanca
autor

@pilgrim i já jsem to předčítala v posteli manželovi a bylo nám z toho těžko oběma ☹ už nikdy víc nebudu podléhat virtuálnímu stresu a přesně jak píšeš, plácat emocemi ..

4. únor 2014
yanca
autor

@mykolaapsi děkuju 😉

4. únor 2014
yanca
autor

@kimby pavlí, děkuju taky za krásná slova .. jsem ráda, že tě těší mé fotky, pro to je sem dávám .. jak se daří? co miminko, roste? 🙂 a naprosto souhlasím s tvou poslední větou, emoce si zaslouží moji nejbližší, už nikdy nebudu ronit slzy a usínat s těžkou hlavou pro někoho, kdo možná ani neexistuje ..

4. únor 2014
yanca
autor

@alodi děkuju dituško 😉

4. únor 2014

@yanca miluji tvé(vaše) fotečky od prvního momentu, co jsme se poznaly, vaše rodinka je krásná, pevná, pozitivní a proto vás mám ráda. Já též ronila slzy pro možná neexistující či virtuální záležitost, akorát jsem si zkazila náladu, těžko se od toho odpoutávala a pokud je to pravdivé, mrzí mě to, ale po této zkušenosti už se budu zajímat zase jen o své blízké, o své přátele, kamarády a známé. Jinak se daří dobře, práce, běžný kolotoč radostí a starostí, jsem v 9tt, Sárinka bude slavit 4. narozeniny brzy, utíká to, ale jsem šťastná a přeji vám to samé!

4. únor 2014

@yanca - ano Jani, bude to chlapeček, bude se jmenovat Daniel 🙂 Termín porodu mám 26.3. - stejně jako se narodila Vaše Karolínka.

4. únor 2014
yanca
autor

@kimby pavlí stejný pozitivní pocit mám já z vaší rodinky, též máte krásné vztahy, krásnou dcerku a jsem ráda, že jste šťastní .. pamatuju si jako by to bylo dnes, když jsi založila kdysi dávno diskusi na beremku, aby se přihlásil každý, kdo má stejný datum svatby 😉 to je nostalgie .. děkuju za tvá slova, ať jste dál šťastni a donosíš Sárince zdravého a krásného sourozenečka ..

4. únor 2014
yanca
autor

@karminka jéé to je super .. takže Adámek bude mít parťáka 😉 i tobě přeju, ať jste spokojená štastná rodinka, z vás to taky je cítit na každém kroku, na každé fotce 😉 a ten termín, super .. třeba to vyjde fakt úplně na den a budou s Karol slavit spolu 🙂

4. únor 2014

@yanca Jani, ani mi nemluv o svatbě, bude tomu už 5let, přitom mi to přijde jako nedávno, co jsme řešily záležitosti okolo příprav 😀 A také děkuji za Tvá krásná slova a dál nás zásob krásnými fotkami vaší krásné rodiny!

4. únor 2014
yanca
autor

@kimby mně teda přijde, že jsem se vdávala tak před sto lety 😀 jak prostě přišly děti, mám pocit, že jsme nikdy nebyli bez nich, chápeš jak to myslím .. vše co bylo před dětma mi přijde jako pravěk 🙂 fotky se budu snažit přidat, hned jak zas nějaké budou .. s tím focením je to teď bída, buď není vůbec čas nebo příležitost .. když si vzpomenu kolik fotek v Karolínky věku měl Mireček a kolik má te´d ona .. no ostuda 😀 ale budu se snažit .. taky přidej nějakou sárinku, skoro čtyřletá slečna už ty jo ..

4. únor 2014

@yanca to souhlasím, nedávno mi to přijde jen s ohledem na to, že si pamatuji živě, jak jsme řešily věci okolo svatby, ale jak přišlo dítko, čemuž už budou 4roky, tak život nabral takový fofr a obrátky, že to vše před ní mi přijde zvláštní, ve smyslu, co jsem jako celé dny dělala, natož ve volnu apod 😀 Fotečky také časem přidám, s tím focením je to u nás podobné a to nemáme druhé ještě 🙂, ale spíše jak člověk lítá mezi prací, běžnými povinnostmi a Sárinkou, tak na foťák si už ani kolikrát nevzpomenu, nebo v rychlosti cvanku na telefon, ale to je takové jen pro mě, na ukázku ne

4. únor 2014

Moc to tady nepozoruji, ale chceš říct, že příběh s Amálkou byl fake?

4. únor 2014

Moc hezky napsano, Jani! Tez jsem rada, ze se zname a ze jsme obcas v kontaktu :o)

4. únor 2014
yanca
autor

@mrkvickaaa admini stránek vydali oficiální článek, že ano .. já sama za sebe si to tvrdit nedovolím, nemám k tomu dostatek informací .. ať je to tak, nebo tak, jisté je to, že někdo tu klame, lže a to je to, co mě nakrklo ..

4. únor 2014
yanca
autor

@candynka ivi, i já 😉 jak se vám daří?

4. únor 2014

jsme si to rekly na FB :o))

4. únor 2014

Začni psát komentář...

Odešli