Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    O jemném pěnivém gelu na tělo a vlasy jsme již mnohokrát mluvili. Pokud jste si jej oblíbili, a máte pocit, že ho nikdy není doma dost, využijte speciální nabídky: Nyní ve vaší lékárně ve výhodném duo balení 2x500 ml (50% sleva na 2.balení).

    Z produktů Klorane Bébé se na Vás dívá již více než 40 let roztomilé miminko. Jmenuje se Thomas, a dnes je to už pán ve středních letech🙂

    KDYŽ SE OPRUZENINY OBJEVÍ...
    I když jste se snažila zabránit vzniku opruzenin, někdy se prostě objeví, trápí cca 60 % miminek převážně po 6. měsíci, kdy začínají sedět. Za opruzeniny může ale i např. zvýšená teplota nebo růst zoubků. Vyzkoušejte Eryteal mast pro účinné a rychlé zmírnění opruzenin. Díky optimální kombinaci dvou účinných látek (CICA-ZINC KOMPLEX® + ochranný výtažek z měsíčku) rychle obnovuje poškozenou kůži, snižuje šíření bakterií a zklidňuje podráždění. Příjemně voní a snadno se roztírá.

    PUDR NEJEN NA OPRUZENINY🙂
    Věděli jste, že Jemný dětský pudr s výtažkem z měsíčku lez použít nejen jako prevenci opruzenin, ale také jako prevenci před podrážděním způsobeným pocením (např. v létě)?
    Navíc přidáváme 3 triky pro maminky:
    1. Když se Vám v zavřených botách naboso potí nohy a dělají se puchýře, nasypte do nich trochu pudru.
    2. Když se Vám bez silonek v sukni třou stehna a podráždí se Vám kůže, pudr ji krásně zklidní
    3. Někdy se vytvoří nepříjemné opruzeniny pod prsy, pudr je pomůže odstranit.

    NEDEJTE OPRUZENINÁM ŠANCI!
    Opruzeniny dokážou potrápit nejedno miminko. Zde je pár základních rad, jak jim předcházet:
    • Před a po každém přebalování si umyjte ruce.
    • Miminko přebalujte před nebo po každém jídle a pokaždé, když je plena zašpiněná. Ujistěte se, že je plena čistá před uložením miminka ke spánku.
    • Aplikujte dostatečné množství Ochranného krému Klorane Bébé při každém přebalování nebo alespoň před spaním.
    Více o Ochranném krému na přebalování na:
    http://www.klorane.cz/pece-o-miminko/prebalovan...

    Nemáte čas na dlouhou masáž, kterou jsme popsali v předchozím fotoblogu? Vyzkoušejte jeden ze 3 kroků, které pomohou miminku se uvolnit.

    Umíte správně namasírovat svoje miminko?

    Aby byla masáž příjemná a smysluplná, měli bychom dodržovat pár jednoduchých typů a pravidel:
    1. Ideální doba na masáž je ráno, večer nebo po koupeli. Nedoporučuje se masírovat miminko po jídle nebo když je nemocné.
    2. Vytvořte mu příjemné prostředí (klidná atmosféra, klidné prostředí s denním nebo tlumeným světlem).
    3. Před masáží si umyjte ruce, sundejte si bižuterii, lepší jsou krátké nehty.
    4. Ideální teplota pokoje je mezi 24°C až 25°C.
    5. Novorozence stačí 5minutová masáž, od 1. měsíce se může doba masáže prodloužit až na 10 min.(záleží na reakci miminka)
    6. Nikdy nenechávejte miminko samotné, stále na něj mluvte a dívejte se mu do očí. Komunikace napomáhá uvolnění miminka.

    Pro kompletní masáž vyzkoušejte metodu Klorane Bébé z obrázku. 🙂

    Naše aktuální soutěžní otázka se týká měsíčku lékařského, který si Klorane Bébé si jej zvolil jako hlavní složku do svých přípravků pro jeho reparační a ochranné vlastnosti. Měsíček má ale spoustu jiných využití. V lidovém léčitelství se používá zevně i vnitřně. Při vnitřním užívání zlepšuje činnost žlučníku a jater, napomáhá trávení, má protikřečové vlastnosti, upravuje menstruaci, tiší záněty trávicího ústrojí, příznivě ovlivňuje vředovou chorobu žaludku, zlepšuje krevní oběh a zlepšuje práci srdce při mírném poklesu krevního tlaku. Hojí oční i ušní zánět, lze ji použít i jako kloktadlo dutiny ústní.

    Miminko můžete masírovat hned od narození. Masáž miminek není bezdůvodně tradicí našich předků, která se zachovala do dnešní doby. Zbavuje miminka napětí, únavy a každodenních nepříjemností, je prospěšná pro trávení, dýchání, krevní oběh a imunitní systém. Pro maminky zároveň představuje možnost navázat pevné a něžné pouto s miminkem. Vyzkoušejte masážní olej Klorane Bébé s měsíčkem. Obsahuje 98 % přírodních složek, je bez parabenů, bez konzervantů, bez parfemace a pokožku nemastí.

    Věděli jste, že Výživný krém s cold cream lze použít také na odstranění mléčných krust ve vlasech? Mléčné krusty jsou pevně ulpívající kožní buňky ve vlasové pokožce a vyskytují se velmi často u novorozenců i starších dětí. Jde pouze o kosmetický problém, rozhodně nejsou nebezpečné a také neznamenají, že se o Vaše miminko špatně staráte. Lehce krém vmasírujte do vlásků, ideálně večer, a ráno opláchněte Jemným pěnivým gelem. Krusty se uvolní z pokožky a budou se snadněji vyčesávat jemným kartáčkem.
    Určitě nikdy krusty neodstraňujte nehty!!!

    zdenka_kloranebebe
    4. zář 2014    Čtené 0x

    Trápí vaše miminko suchá pokožka?

    Dnes jsme oteřeli diskuzi na téma " Pečujete o pokožku Vašeho děťátka jinak v létě než v zimě?" proto bychom rádi zmínili článek jak je možné pečovat o pokožku v chadnějších a vetrnějších období, kdy začíná být suchá. Pojďte s připojit se svými tipy 🙂

    Ať žije podzim a jeho zářivé hřejivé barvy. Ale toto roční období je také předzvěstí první jinovatky a mrazíků. Miminko bude poprvé vystaveno nepřízni počasí! Chlad, vítr nebo déšť poškozují dětskou pokožku, která má tendence k vysoušení. Takže je mnohem víc důvodů než kdy jindy pokožku hýčkat.
    Má-li vaše miminko na dotek drsnou pokožku, objevují-li se na ní lokálně červené skvrnky, někdy doprovázené podrážděním, skutečně má suchou pokožku! Správná hygiena a pár triků vám pomohou zajistit miminku hebkou pokožku!
    Proč je dětská pokožka suchá?
    Hned po narození je vlivem mateřských hormonů dětská pokožka spíše mastná: proto může mít miminko mléčné krusty ve vlasové pokožce nebo kojenecké akné. Jakmile tento hormonální vliv pomine, dětská pokožka se stane tenkou, citlivou a má tendenci k vysoušení. Je tedy hodně zranitelná. Nízké venkovní teploty a střídání teplot tuto přirozenou suchost zvyšují.
    Bude mít suchou pokožku napořád?
    Pokožka vašeho dítěte bude dozrávat až do 8-9 let věku! Do té doby je potřeba preventivně pomáhat pokožce vyvíjet všechny obranné mechanismy. Intenzivně pokožku hydratujte, aby nebyl narušený hydrolipidický film na jejím povrchu a poskytoval pokožce  účinnou ochranu před všemi vnějšími škodlivými vlivy.

    Triky, které změní Vašemu miminku život:

        -> Po koupání osušte miminko ručníkem pouhým přikládáním, nikdy pokožku netřete, i když je ručník měkký a hebký.
        -> Nepoužívejte aviváž a upřednostňujte hypoalergenní prací prostředky nebo ideálně pouze ty určené pro miminka.
        -> Jakmile se venku ochladí, oblékejte  miminko raději do více vrstev, snadněji pak oblečení přizpůsobíte teplotě a zabráníte tak nadměrnému pocení.
        -> Volte raději bavlněné oblečení než syntetické, předejdete tak nadměrnému pocení.
        -.> Oblečení z vlny neoblékejte nikdy přímo na holou pokožku, protože vlněná vlákna ji mohou podráždit.
        -> V případě ekzému nebo atopické dermatitidy požádejte o radu vašeho pediatra.

    Ve fóru se bavíme na téma oblíbený rituál péče o Vaše miminko. Pokud k němu patří mazání krémem po koupeli, můžete vyzkoušet Hydratační vitaminový krém Klorane Bébé s měsíčkem, který hydratuje a trvale vyživuje pokožku díky vitaminu F a světlicovému oleji. Vitamin E zase předchází vysušování pokožky a posiluje její přirozenou rovnováhu. Krém je bez parabenů a bez alkoholu.

    Dobrá ránko všem🙂. Soutěž o vycházkovou tašku Klorane Bébé je v plném proudu. Jsme nadšení z Vašich básniček, jen tak dál, vaše veršíky můžete posílat dnes do 11h.
    Hezký den

    Dobré ranko🙂. Až do neděle můžete soutěžit s Korane Bébé o Jemný pěnivý gel na tělo a vlasy. Nyní bych Vám ale chtěla představit další z řady přípravků hygieny. Pokud patříte mezi maminky, které dávají přednost klasickému mýdlu před tekutými gely, můžete při koupání sáhnout po Jemném zvláčňujícím mýdle. Stejně jako gel neobsahuje parabeny, dětskou pokožku jemně myje a přitom ji nevysouší ani nedráždí. Tip navíc: rozdělte jej na menší kousky a dejte do komody s oblečením nebo ložním prádlem Vašeho děťátka, krásně ho provoní.🙂
    Hezký den🙂

    Pro dnešek se s Vámi loučím, běžím pro svého Daniela do školičky 🙂. Děkuji všem za zajímavé příspěvky v diskuzi a za tipování v soutěži. Zítra se budu těšit na nová témata, a pokud se Vám bude chtít v dnešní diskusi pokračovat, samozřejmě máte dveře otevřené 🙂
    Hezké odpoledne. Zdeňka

    Protože aktuálně soutěžíme o Jemný pěnivý gel na tělo a vlasy Klorane Bébé, řekněme si o něm pár zajímavých informací. Je zcela bez parabenů a konzervantů, bez mýdla, je hypoalergenní a neštípe v očích. Proč je tak jemný k dětské pokožce? Jednak obsahuje výtažek z měsíčku, který ji zklidňuje, zjemňuje a chrání proti podráždění, a zároveň pokožku vašeho drobečka myje díky velice jemné mycí bázi. Pěnu vytváří pěnidlo coceth de zinc, které přirozeně působí proti bakteriím a které zajišťuje přirozenou konzervaci přípravku.
    Jeho jemná vůně dostane i Vás. Seženete ho v tubě 200 ml nebo ve flakonu s pumpičkou 500 ml.

    Dobrý den, milé maminky, těhulky a všechny fajn ženské na Modrém koníkovi (pokud je tady i nějaký muž, tak samozřejmě také 🙂.
    Dnes začínají Dny se značkou Klorane Bébé. Máme pro Vás připraveny zajímavé příspěvky, diskusní témata a soutěže, a doufáme, že si spolu následující 2 týdny hezky užijeme. Na úvod bych Vám ráda tuto značku stručně představila.
    Klorane Bébé je francouzská dermokosmetika v prodeji exkluzivně v lékárnách. Její historie sahá již do 60.let minulého století. Po celou dobu naše laboratoře vyvíjí bezpečné přípravky pro extrémně jemnou dětskou pokožku. Všechny naše přípravky jsou hypoalergenní, bez alkoholu a parabenů, testované pod kontrolou dermatologů a pediatrů. Obsahují výtažek z měsíčku lékařského, který má reparační a ochranné vlastnosti. Produkty Klorane Bébé si můžete přibalit do tašky do porodnice, jsou natolik bezpečné, že je lze používat již od narození.
    Přeji Vám krásný den,
    Zdeňka

    zdenka_kloranebebe