zebra2009
2. pro 2018
792 

Na Vánoce, dlouhý noce… se znovu bavte s ambasadorkami!

Nás to prostě baví. A vás podle všeho taky. Vánoce jsou navíc obdobím, kdy se mají plnit přání a sny a dělat si radost. Proto opět začínají DNY S AMBASADORKAMI.

Odfrkněte si na chvíli od vánočního shonu a odreagujte se při gruntování, zdobení, nakupování, pečení a všeho ostatního, co pro vás představuje začátek adventu. Máme pro vás znovu týden (dobře, tentokrát skoro dva) nabitý zajímavými články o Vánocích a o všem, co k nim patří, a také samozřejmě se spoustou soutěží. Protože ty ke Dnům s ambasadorkami taky neodmyslitelně patří.

Vyhrát můžete všechno možné od drobností po hodnotné výhry. A i když se na vás třeba neusměje štěstí, obohatíte alespoň svého ducha. Každý den vyhlížejte článek; jednou o vánočních pověrách, jindy třeba o tom, proč jíme zrovna to, co jíme. A čtěte pozorně, každý tento článek bude v jednom dni doprovázet také soutěžní článek u jiné ambasadorky. Takže dávejte pozor, lajkujte a komentujte.

Podrobná pravidla najdete v každém soutěžním článku. Jsou podobná jako v předchozích Dnech s ambasadorkami. Nebyl čas vymýšlet nic extra nového, na tento formát už jsou všichni zvyklí.  Ale nějaká ta změna přeci jen proběhla, proto si je přečtěte pozorně:

Pravidla Dnů s ambasadorkami:

Pro účast je potřeba splnit tři podmínky:

- dát like soutěžnímu článku

- odpovědět v komentáři na soutěžní otázku

- dát like vánočnímu článku ze stejného dne (ze stejného dne, ve kterém vyšla soutěž – článek bude u jiné ambasadorky)

Soutěž bude probíhat vždy od dopoledne do večera, konkrétní čas si pokaždé určí daná ambasadorka a uvede ho u soutěžní otázky.

Výherce bude vybrán pomocí generátoru náhodných čísel a vyhlášen buď ještě ten den, nebo druhý den dopoledne. Opět záleží na konkrétní ambasadorce.

Všichni soutěžící obdrží po skončení soutěže 10 srdíček jako poděkování za účast.

Pevně doufáme, že se vám i tentokrát budou Dny s ambasadorkami líbit, užijete si je, dozvíte se něco nového a třeba si i odnesete jednu z výher.

Hodně štěstí! První článek se na blogu objeví už zítra!

Zita a Pampers

#vanoce_s_ambasadorkami

#pampers

Začni psát komentář...

Odešli