Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    zoel
    10. zář 2018    Čtené 145x

    Náš vysněný hrníček je kouzelný

    Testování LOVI mě zaujalo hned, jak jsem tuto možnost na koníku našla. Značku LOVI jsem objevila, když měl syn necelý rok. „Bohužel“, už tehdy dudlík neměl, tak jsem se rozhodla, že u druhého určitě nějaký hezký design od LOVI využijeme. A ejhle, mladší dudlíky moc nemusí….to byla trochu čára přes rozpočet. Tak jsem si řekla, že zkusíme později nějaký hrníček. A proto testování přišlo v pravou chvíli, když jsme zrovna začali řešit pitný režim syna.

    Já jsem se do designu zamilovala ihned, když jsem ho spatřila. Dokonalost sama. Decentní, něžný, roztomilý a v neutrálních barvách. Navíc motiv ledního medvěda zbožňuji. Posuďte sami, takovému exteriéru nic nechybí.

    Do testování jsme se pustili tedy hned, jakmile hrnek dorazil. Synovi udělalo radost už samotné rozbalování. Nejraději by ochutnával i všechny papírky, tak jsem musela zakročit a hrníček rozbalit nakonec sama, umýt a naplnit vodou. Trochu z něho šlo cítit „vůní“ nového plastu. Ale to po 2. umytí a vyvětrání přes noc zmizelo.

    Syn má teprve 8 měsíců, tedy o něco míň než udává výrobce (9m+). A to je možná důvod, proč si ze začátku moc nedokázal poradit s napitím. K tomu zřejmě přispělo i to, že syn stále preferuje mléko, tak moc nejí a proto si někdy nevzpomenu mu pití nabídnout. No ale uběhlo cca 10 dnů a syn z něho pije jako profík. Teče pomalu, ani jednou se nestalo, že by vodu nestihnul polknout a vytekla mu z úst. Jsem si jistá, že starší dítě techniku pití zvládne do 2 dnů. 

    Hrníček se dítěti dobře drží a nekápne z něho ani kapka, pokud není v ústech dítěte. Syn s ním různě manipuloval a nikde nezůstala ani stopa po vodě, což se u jiných hrníčku často stává.

    Musím přiznat, že syn dosti otestoval kvalitu materiálu J. Tou jsem si ovšem já byla jista hned, když jsem ho chytla prvně do ruky. Hrníček je z kvalitního plastu. Pítko je ve srovnání s jinými námi vyzkoušenými hrníčky dostatečně pevné. Nebojím se prokousání, až přibydou další zuby. Navíc tento hrnek má skvělé dno a drží na každém povrchu. Nahoře pro ochranu pítka před znečištěním je kryt, který opravdu pevně drží. I v batohu vždy zůstal na svém místě.

    Ale důvodem proč jsem se do toho hrníčku zamilovala úplně je to, že když ho naplníte a zavřete, tak vždy zůstane motiv přesně uprostřed. Nevím, jak to funguje, ale vždy mě u jiných hrníčku rozčilovalo, když obrázek zůstal schovaný někde pod uchem. Tady se to prostě nestane. Pro někoho blbost, pro mě kouzlo, které mě potěší pokaždé, když hrníček zavírám.

    Rovněž mě těší, že syn se po hrníčku natahuje, hned když ho vidí. Je vidět, že pití je pro něho zábava.