zrofka
27. bře 2018
320 

Moje první testování

Byla jsem moc ráda, že jsem vyhrála toto testování  🙂 

Od malička mě trápí každou zimu angíny a chřipky. Protože kojím, když jdu do lékarny a řeknu, že bych chtěla něco na bolení v krku. A dodám, že jsem kojící maminka, tak mi obvykle dali cucací tabletky, které vůbec nepomohly. Proto jsem se rozhodla, že zkusím zda mě MK do testování vybere. A vyšlo to!!! 

První co bylo,když mi přišel balíček. Tak jsem si proštudovala "návody" a dopis " Pro tebe" od Modrého koníka. A tradááá šlo se  zkoušet.  Testovala jsem hlavně já a manžel. Manžel dělá v hale,kde se moc netopí,takže je věčně nemocný a pobolívá ho krku. A má slavnou rýmičku... A znáte to, když je chlap nemocnej.. :D Tadeášek (6let)  díky bohu, drží, takže bude testovat až na něj (budu doufat, že nevleze) vleze nějaký ten bacil ze školky. Vojtíšek (1 rok) si musí na testování počkat, protože je to určené pro děti od 2 let. Ale i tak musíme MK poděkovat, za možnost a víme, když ho bude pobolívat v krku, počem v lékarně sáhnout.

Tak teď přidám zkušenosti. 🙂 

Larfasol sprej - tento výrobek jsem zkoušela asi nejvíc. Protože jsem podcenila počasí při cestě fitness centra a začalo mě škrábat v krku. Po stříknutí jsem měla lehce problém spolknout. Taková chuť - ani nevím jak jí přesně popsat.  Ale spolkla jsem. Stříkla jsem jen 2x a čekala. Hlavně jsem se snažila co nejdéle po aplikaci nejíst a nepít, aby to mělo co největší účinnek. Musím říct, že je to zázrak... stříkala jsem ráno a večer a cítila jsem opravdu úlevu. Asi po dvou dnech jsem zapomněla na stříkaní- protože mě v krku VŮBEC NEBOLELO.

Překvapilo mě hlavně složení přírodních olejíčků (rakytník, měsíček a bergamot). Díky tomu usnadnuje polykání při bolesti v krku, a má  antivirový  a antibakteriální účinek.

Hlavně jsem si při aplikaci dávala pozor, aby mi to nekáplo na ubrus nebo oblečení. Nerada bych měla žluté fleky na oblečení či ubrusu. Ale musím říct, že mě tento přípravek nadmíru překvapil a opravdu, když už bolest v krku, tak půjdeme jedině pro Larfasol!!! 

A nyní 

SINUSTRONG sprej - tento přípravek mě taky překvapil. Hlavně co se týká složení (Obsahuje extrakty z 6 bylin – echinacea, eukalyptus, máta, borovice, rakytník a měsíček.)  Rýmička je u nás asi nejčastější onemocnění, i když v době testování se nám potvůrka vyhla. Asi tušila jakou zbraň jsme si proti ní pořidili/dostali. Tento přípravek můžou děti od 3 let, těhotné a kojící. Zkusila jsem dle návodu stříknout. A můžu vám říct...takovou sílu to jsem dlouho nezažila. Opravdu je to silné až moc..a štípou... takže tento produkt, budeme s manželem využívat my. Už jen při otevření krabičky jsem cítila tu sílu toho to produktu.

Tímto, bych chtěla Modrému koníkovi moc poděkovat, že mi umožnil toto testování.

Opravdu jsem nevěřila, že mě vyberete 🙂

A jsem moc ráda, že jsem díky vám přišla na přírodní lék, který mi pomůže při mé každoroční angíně. A nemusím hned lítat do lékarny pro léky, které mi jako kojící stejně moc nepomůžou a neuleví. Tímto testováním si  Larfasol získal věrnou zákaznici.

DĚKUJI!!!

#test_silvanols

Začni psát komentář...

Odešli