Novinky
zuzana.79
5. led 2017
Když si mě teď někdo přidá do "oblíbených", uvidí alba, která dřív viděli jen přátelé??
A vidí je Ještěd ti, co dřív patřili do skupiny přátel?
Díky za odpověď, možná se to tu už řešilo, ale nevím, kde to hledat.
Zobraz celou zprávu