Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Zdravím, holky nemáte některá slevový kód na about you? Případně moc děkuji.

    Zdravím ve spolek, Mallorca v květnu,máte prosím někdo zkušenost?

    Moc prosím, poradila by jste mi některá alespoň trochu baby friendly ubytování v Praze někde v blízkosti metra. Odměním srdíčkem. Děkuji.

    Moc prosím,neměl by někdo slevu na megaknihy? Děkuji. ❤️

    Hezké poledne holky, prosím nemáte někdo typ na magnetickou panenku,která se dá oblékat? Chtěla bych ji pořídit dvouleté dcerce a nějak nevím,jakou vybrat. Děkuji za vaše rady a zkušenosti.

    Moc prosím o slevu na pinkorblue, děkuji.

    Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli některá nemáte zkušenost konkrétně s touto kulickodrahou. Jde mi hlavně o kvalitu. Dekuji za odpověď, odměnim srdickem.

    Hezký večer, nevíte některý prosím o slevovém kódě na abou you 25procent? Mnohokrát děkuji. Odměním srdíčkem 🙂

    S.O.S
    Ahoj holky,prosím o radu. Je to co ma syn na puse opar? Ma to uz nejmene treti tyden. Nejlepší se to. Spis naopak se mu to rozleza. Nase mudra ma dovolenou a u suplujici dnes bylo more lidi... nevim vo by to mohlo byt pripadne jak na to. V rodině nikdo na opary netrpime..

    Zdravím vás všechny a zároveň žádám o radu... Na konci měsíce se pravděpodobně půjdu přihlásit na úřad práce a teď nevím,zda je ještě stále možnost si přivydělat někde na dohodu o provedení práce nebo zda už tuto možnost zrušili a kde to jen na dohodu o pracovní činnosti. Děkuji každému,kdo by měl chuť poradit...

    Krásné Vánoce❤

    Prosím, nenajde se tu někdo, kdo by měl slevu na Answear? Odměním ❤,díky.

    Ahoj holky, poradí mi někdo, prosím.? Jsem na rodičovské dovolené a chtěla bych si teď když syn chodí na dopoledne do školky jít přivydělat na brigádu. Nabízí mi dohodu o provedení práce a má otázka zní.... Jsem povinná to někde hlásit nebo to v mém případně není nutné? Jak to prosím je, díky za případné rady.

    Ahoj holky, nemáte některá osvědčený recept na Boží milosti? Internet nabízí hned několik receptů, ale chtěla bych nějaký TOP 😉

    zzddeennaall
    Zpráva byla změněna    10. říj 2017    

    Ahoj všem, nemá doma někdo z vašich dítek interaktivniho pejska Lucy? Zvazuji, ze bych ho poridila na vanoce a hledam nejake recenze. 😊