mummy88
    20. lis 2019    Čtené 1846x

    Podzimní bleskovka s Joie!

    Letošní rok se chýlí ke konci, ale před námi je ještě jedna soutěž s Joie! Tentokrát můžete vyhrát krásný, teplý a super skladný fusak Joie Therma! Máme ho právě doma na testování a jsem moc ráda, že se mi podařilo ho sehnat i pro vás do soutěže, protože je opravdu parádní! Je krásně měkký, teplý, z příjemných materiálů, s reflexními prvky a když se oteplí, můžete ho během chvilky sbalit do pytlíku, který si nosí stále s sebou. Navíc je i dostateně prostorný, takže rozhodně zvládne i větší děti! 

    No a jaké že je to soutěžní téma? 

    Fusak zahřeje v chladných dnech děti a mě by zajímalo, čím se zahříváte vy? 🙂

    Ať už se jedná o generální úklid, teplo svíčky, horkou vanu, huňatou deku, recept na výbornou polévku, nebo horký nápoj, nebo manželovo objetí, cokoliv vás napadne! Originalitě se meze nekladou!  Rády se inspirujeme i my ostatní 🙂. 

    Soutěž bude probíhat na hlavní zdi a to v termínu do středeční půlnoci 27.11. 

    Do pátku se pak dozvíte jakého drobka fusak letos zahřeje! Losovat bude můj hlavní asistent - Mikeš. 

    ________________________________________________

    Rekapitulace:

    Jak se tedy do soutěže zapojit? Pravidla jsou velmi jednoduchá:

    1) Dát "like" tomuto článku

    2) Na hlavní zeď (tedy svůj blog) vložit nějakou tematickou fotografii nebo obrázek a přidat váš tip ostatním maminkám, co vás v chladných dnech zaručeně zahřeje! 

    3) Označit příspěvek hashtagem #zahrivaci_soutez_joie

    ________________________________________________

    Moc se těším na vaše příspěvky a přeji hodně štěstí 🙂

    Marcela  a Joie

    mummy88
    29. srp 2019    Čtené 1458x

    Soutěž s Joie- Mámy sobě!

    Konec prázdnin je tu a s ním i nová soutěž s Joie o parádní výhru! 

    Dlouho jsem přemýšlela, jaké téma zvolit. Celkem se mi osvědčilo vybírat témata, která jsou užitečná a zároveň i občas pobaví. Nechala jsem si opět poradit od maminek a zaujaly mě nápady @denny27 a @katzenka18 a to vzájemně si poradit a usnadnit si tak rodičovství!

    Tématem tedy je, co se nám při péči o děti osvědčilo, co nám usnadňuje mateřství a péči o děti a domácnost, o svoji duševní pohodu. Může se jednat o nějakou super vychytávku, nebo obyčejnou věc, kterou jste na rodičovské dovolené objevily, která vám pomohla a rády byste doporučily ostatním. Může to být konkrétní věc a nebo i nějaký grif, postup, výchovný princip, cokoliv. A pokud zatím děti nemáte, můžete se samozřejmě také zapojit a vložit alespoň vaši vizi a plány. 🙂

    Hlavní výhrou je tentokrát autosedačka Joie Traver, která se určitě bude hodit mnoha maminkám a jejich dětem! Je totiž určena starším dětem od 15-36kg a její bezpečnost je potvrzena vynikajícími výsledky v zahraničním testu bezpečnosti ADAC ve své kategorii!
    Bezpečnost je zvýšena také díky komplexní ochraně proti bočnímu nárazu doplněné o prvky systému Guard Surround Safety. Do auta se instaluje pomocí tříbodového pásu, takže vůbec nevadí, že v autě isofix nemáte a pokud přece jen ano, můžete využít i isosafe konektory, které ji stoprocentně udrží tam, kde má být!

    Cenou útěchy budou samozřejmě srdíčka, takže nikdo nepřijde zkrátka! 😉  

    Soutěž bude probíhat na hlavní zdi a to v termínu do půlnoci 12.9. 

    V pátek 13. 9. totiž dáme všechny soutěžící do kupy, budeme losovat a někomu uděláme tento den velkou radost! Pátek třináctého pro něj nabere úplně jiný rozměr! 🙂

    ________________________________________________

    A jak se tedy do soutěže zapojit? Pravidla jsou velmi jednoduchá:

    1) Dát "like" tomuto článku

    2) Na hlavní zeď vložit nějakou tematickou fotografii nebo obrázek a přidat váš tip ostatním maminkám, co se vám nejvíce osvědčilo při péči o děti.

    3) Označit příspěvek hashtagem #maminkam_soutez_joie

    ________________________________________________

    Určitě neváhejte a zkuste štěstí! A ne, že se mi všechny vyfotíte s lahví vína! Tenhle tip už známe! 😀

    Moc se těším na vaše příspěvky a přeji hodně štěstí 🙂

    Marcela  a Joie