@yelowangel je mi upřímě líto, že váš malý andílek svůj boj prohrál...přeji mnoho sil!!
    Upřímnou soustrast! 😢
    #pro_misaka

    #pro_misaka Jako by se zastavil čas v nás všech. Co tak pročítám zanechal v nás, že to co denně řešíme jsou malicherná trápení. Prožívala jsem s maminkou její boj a věřila v zázrak, který se bohužel nekonal. Další slova jsou zbytečná chce to jen čas co zmírní bolest v srdci. Vyslovuji upřímnou soustrast celé rodině.

    gina8413
    Zpráva byla změněna    9. dub 2019    

    Nemůžu na to přestat myslet. Život je nevyzpytatelný, umí být zlý, nespravedlivý a hodně ublížit. Dnes jsem se přistihla, jak jsem na malého škaredá jen kvůli tomu, ze si neumí chvíli sám pohrát a já nic neudělám. Proboha, ať mam zasviněný byt, jezme jen suché rohlíky a choďme klidně ve špinavém oblečení, hlavně ať jsme všichni zdraví a milujeme se nadále tak, jak doteď. Tak moc mě příběh Mišáka zasáhl, do poslední chvíle jsem věřila. Miluji své zlobivé a neposlušné děti a děkuji za to, ze je mám.

    #pro_misaka

    Nejdřív jsem se z toho musela vzpamatovat, abych mohla něco napsat. Včera, když jsem četla o tom, že Mišánek zemřel tak mi naskočila taková husí kůže, kterou jsem ještě nikdy nezažila. Svým dětem jsem musela hned "poděkovat" za to, že zlobí, protože tak aspoň vím, že jsou v pořádku. Neumím si představit co bych dělala kdyby se to stalo nám. Moc jsem mu držela palce, aby byl v pořádku, ale bohužel mu to nebylo dopřáno. Celé rodině posílám upřímnou soustrast.

    Dnes je jeden z těch dnů, kdy dostávám jako rodič i jako člověk obrovskou lekci. Lekci, že rozestavěný dům, nedoplatek za vodu, zlobivé a vzteklé dítě a mrzutý partner jsou tak nepodstatné maličkosti.
    Lekci, že nejdůležitější je, že jsme spolu a jsme zdraví.
    Moc jsem si přála, abych tohle světýlko zapálit nemusela.
    #pro_misaka

    #pro_misaka

    Pro Tebe Bojovníčku statečný 😢

    #pro_misaka

    Držela jsem palce do poslední chvíle!!!!!
    Hodně sil😭🙏🙏🙏
    ❤️❤️❤️

    #pro_misaka věřila jsem že to zvládneš ,upřímnou soustrast tvým rodičům,teď tě nic netrápí😢🕯️