Ahoj maminky, zvu vás dnešním dnem 19. května 2014 do své Fotoshow - s názvem Spící dítě - #spicidite. Budu ráda, když se podělíte o vaše momentky vašich dětí, které vám dali tu možnost zvěčnit do budoucna jejich styl spaní. Stává se, že děti při spánku změní nesčetně krát svou pozici, proto tato show fotek malých spáčů poslouží pro ukázku a radost toho, jak naše děti dovedou spát i v pozicích ve kterých mi bychom jako dospělí nedovedli spát 🙂 .
    celá show bude trvat od 19.5. do 30.6.2014

    Pravidla jsou jednoduchá:
    1. vkládejte jen jednu fotku s označením #spicidite , případně přidejte i nějakou veselou poznámku 🙂
    2. není věkové omezení dětí, ale obávám se, že děti pubertálního věku, by asi nebyli nadšeni z fotky spící nad klávesnicí PC 😉
    3. po dobu soutěže každá maminka může vložit jen jednu fotku, nechceme, aby stránky byly zahlcené a padl nám tak Modrý koník 🙂

    Vyhodnocení:
    1. po dobu soutěže, bude vždy na konci kalendářního týdne v neděli vyhodnocena maminka s fotkou, která bude mít nejvíce ,,to se mi líbí,, a získá ♥ (vyhodnocení proběhnou: 25.5., 1.6., 8.6., 15.6., 22.6., 29.6.)
    2. v pondělí 30.6.2014 pak vítězné fotky za jednotlivé týdny shrnu a ta, která získá nejvíce ,, to se mi líbí,, získá 3♥ , další v pořadí 2 ♥ a 3. v pořadí získá jedno ♥ . Absolutní vítězka s nejvíce počty ,,to se mi líbí,, získá i banner na Modrém koníkovi.

    Děkuji všem ,které se zúčastní a přeji hodně palečků nahoru.

    S pozdravem Žaneta alias @zanuli
    P.S. přidávám jednu ,,naši,, inspirativní 🙂