andule011
    28. kvě 2020    Čtené 287x

    Testujeme produkty Fridababy

    Konečně jsme se dostali ke konečné fázi testování Fridababy. 

    Produkty jsou podle mě naprostá Topka mezi nabízenými produkty na trhu. Měla jsme tu čest vše si zkoušet na vlastní kůži. Teda spíš na maličkém S. 

    Balíček přišel bleskově rychle. 

    Hned po otevření balíčku mě naprosto zaujaly obaly produktů. Jsou přehledné, hezké pro oko a hlavně praktické. 

    Balíček obsahuje:

    -Fridababy SmileFrida Prsťáček (Prsťáček na masáž dásní a čištění prvních zoubků)

    -Fridababy NoseFrida nosní odsávačku

    -Hygienické filtry k nosní odsávačce

    -Fridababy NoseFrida sprej do nosu s mořskou solí 

    -Buccotherm Bio masážní gel baby

    -Fridababy Windi rektální katetr

    Tak to vezmeme hezky popořadě. 

    První jsme vyzkoušeli Windi rektální rourku. 

    Nikdy jsem žádnou jinou neměla, takže nemám s čím srovnat. Vždy jsem se bála, že rourkou spíš malému S ublížím než pomůžu. Ale díky Windi a přehlednému a úžasnému návodu jsem se nebála a rourku použila. V tu ránu jsem měla po uplakaném miminku. Vždy jsem používala jen kapičky Espumisan,problém byla "čekací doba" než kapičky zaberou. Kapky měly ve finále naprosto opačný účinek. Spíš malého "zabetonovaly". U rourky byl okamžitý nástup účinků a úlevy. Za mě naprosto super věc. 

    Rourku jsem sice použila jen 5x,ale účinek se vždy dostavil velmi rychle. A místo dvou proplakaných hodin před spaním jsme měli jen cca 15min. Úspěch tedy rourky sklidily veliký. 

    Za druhou bomba věc v balíčku považuji odsávačku do nosu, díky skvělému cestovním balení. 

    V balení je taktéž návod na použití, takže jsem se nebála, že bych něco pokazila. Malý S se mi při odsávání touto odsávačku dokonce usmíval a vyžadoval odsátí znovu. Nejspíš to byla vážně sranda. 

    Náustek se skvěle drží v ústech, odsávačka nedělá hluk a manipulace je velmi jednoduchá. 

    Máme doma elektrickou odsávačku, ale pomocí ní se mi nepodařilo nikdy nic kloudně odsát a malý S se jí bál a bojí dodnes. A dokonce k elektrické odávačce nemohu dohledat ani český návod! 

    K odsávačce přišly také filtry. Manipulace s nimi je také velmi jednoduchá. Návod k použití je jasný a přehledný. Cestovní balení odsávačky je obrovské plus. Nidke se mi neválí a neustále ji nemusím po částech hledat. Jako další velké plus byly kapky do nosu s mořskou solí. Skvěle to vše k sobě ladí a sedí. 

    Jako třetí produkt Fridababy jsme dostali masážní krém na dásně a kartáček Prsťáček. 

    Krém jsem měla již tu čest vyzkoušet, malému S se začaly klubat první zoubky. Světě div se, nahoře. Takže jsme měli první proplakaný večer kvůli zoubkům. Díky krému Buccotherm to ale myslím nebylo nic hrozného. 

    Prsťáček použijeme v nejbližší době jistě také. A já se na to velmi těším. Je příjemný na prsty, dobře drží a je oboustranný. Tudíž můžu vzít horní a dolní dásně zároveň. O praktickém balení ani nemluvím! Mají ho totiž produkty všechny! 

    Produkty jako takové mi prostě vyrazily dech. Nikdy bych si nepomyslela,že takové věci budu někdy potřebovat, ale teď bez nich nedám ani ránu. 

    Velmi nám to ulehčilo život. 

    Mockrát děkuji za možnost testování produktů Fridababy!

    Je to skvělá zkušenost! 

    #zkusenosti_fridababy