Umění odcházet.
    .
    Co o něm říct, asi tolik, že jsem z něj neskutečně zklamaná. I když teda takhle, zklamaná, jsem především z toho konce, protože hlavní hrdince bych nejradši nafackovala aby se probrala. Příběh je jinak čtiví, má dobré tempo, hezky utíká a ikdyž se jedná jen o pár málo dní stále se něco děje. Hlavní hrdinka má hodně bujnou fantazii a stále prožívá nějaké denní snění. Tam jsem jen nepochopila, jak se týká hlavní linky příběhu. Každopádně z konce jsem opravdu rozmrzelá až tak , že je mi líto, že jsem z takovou osobou ztrácela čas.
    .
    Nejde o krimi,jak byste si u mě mysleli. Je to příběh jedné, stále zasněné ženy, která smysl vztahu vidí v jejich koncích a pokaždé když se s někým dá dohromady, myslí hned na to jak se s ním rozejde, kdy to bude, co bude poslední kapkou a kde to udělá. Příběh začíná ve chvíli, kdy je se svým přítelem už něco přes dva roky a stále dumá nad tím, jak to provede a kdy a stále se jí nechce jen neví proč. Pak se setká s Grace o které se postupně dozví, že jí její přítel zná víc než by se mohlo na první pohled zdát. A jak to dopadne, jestli se vůbec kdo s kým rozejde, proč a jak. To se dozvíte, když se do knížky začtete, příběh je opravdu čtivý jak už jsem psala, jen ta holka, je prostě na konci na facku. Myslí si, že vyhrála a nakonec jí dojde, že ne a stejně dál zůstane na facku.
    #kniha #knihomolka #umeniodchazet #cetlajsem #mamacte @albatrosmedia #albatros #citsi #book #mojeknihovna #milujuknihy #podperinou