tratatundra
    2. čer 2019    Čtené 2625x

    Blesková soutěž ke Dni dětí s PEPCO

    LITUJI, SOUTĚŽ UŽ SKONČILA :(

    Jednoho dne vyrosteš, odejdeš ode mě pryč a nebudeš víc chtít polechtat, nebudeš chtít spát se mnou v posteli…

    Budeš se sám oblékat, nebudeš chtít, abych tě vedla za ruku, abys udělal krok, nepoběžíš za mnou se slzami v očích, když se budeš bát tmy, nebudeš mě zrakem hledat v davu…

    Budeš se divit, proč ti volám několikrát za den, proč se tě snažím najít v davu, budeš se divit, proč ti chci zapnout knoflík na košili a proč tě chci držet za ruku.

    Budeš mě někdy nenávidět, zavírat přede mnou dveře, ptát se, proč zrovna já jsem tvoje máma.

    Budu cítit jak ve svém vnitru umírám, ale přes srdce naplněné slzami opět zaklepu na tvoje dveře, protože máma svoje dítě neopouští.

    Věz, lásko má, za tím vším je jediná jistota a tou je moje láska k tobě.

    Budu mít vždy odpovědi na tvé otázky, budu světlem, když se setmí, budu navždy tvoje máma a ty moje dítě.

    (volně přeloženo z Facebooku)

    Je to tady! Den, kdy slaví všechny děti! Před pár týdny jsme dostávaly srdíčka a poslouchaly slova lásky my- maminky a teď je řada na nás. Dnešní den budou zdobit dětské úsměvy a všude bude slyšet jen skotačivý smích. V ideálním případě.

    Každý rok na Den dětí jsem taková sentimentální. Vzpomínám na svoje dětství, na svoje “oslavy” Dne dětí… A to dítě, které ve mně přetrvává se neskutečně těší na balonky, zmrzku a nějakou tu maličkost, kterou si každý rok s manželem u této příležitosti dáváme, protože jsme si kdysi dali předsevzetí, že nikdy nevyrosteme a zatím se nám to daří.

    No a právě to dítě ve mně mě inspirovalo k dnešní soutěži. Je sice svátek všech dětí, proč ale neobdarovat i dospělé?! Vždyť kousek dítěte přetrvává v každém z nás. Proto jsem si dnes pro vás připravila výhru, která ve výherkyni, doufám, probudí hravost toho dítěte, kterým kdysi byla.

    Společenskou hru Nesmějte se ocení určitě především právě dospělí. A že se u ní rozhodně nasmějete!

    A co pro výhru udělat? Napište do komentáře odpověď na otázku:



    Já třeba koukám na pohádky. Ráda a hodně. A často, když jdu třeba po zámkové dlažbě, šlapu pouze na jednu barvu a když jedu vlakem, představuji si, že jsem ve videoklipu. :D 🙂


    Soutěž bude probíhat do zítřka 2.6.2019 do půlnoci.

    Držím pěsti a všem dětem i dospělým pŕeji krásný Den dětí!

    Katka & PEPCO