vonrataj
    31. kvě 2023    Čtené 126x

    Vyzrajte na pitný režim s NUK! Přináším vám rychlý přehled lahviček.

    Tímto článkem bych vám chtěla trochu usnadnit orientaci v lahvičkách od NUK, které vás pohodlně provedou pitným režimem a pomohou s osamostatněním se vašich dětiček v oblasti přijímání tekutin. 

    Asi se i vám stalo, kór u prvního dítěte, vnoučete nebo když vybíráte vhodný dárek dítku kamarádky, že přemýšlíte, “od kdy - do kdy” tuhle lahvičku používat? Pomohu vám ušetřit jak čas, tak vám usnadnit hledání, protože právě teď máte, doslova pod nosem, srovnání, díky kterému se nestane, že v praxi nebudete vědět, po čem sáhnout. 🙂

    “S lahvičkami NUK Vás žízeň nepřekvapí”

    Slogan, jako fakt. Lahvičky od NUK jsou stejně oblíbené, jako jejich dudlíčky (pamatujete na nedávno zveřejněnou studii dudlíků? https://www.modrykonik.cz/blog/vonrataj/article... ).

    Na této grafice máte přehledně vyobrazeny jak lahvičky, tak věkové rozpětí, kdy je použít. Jedná se o (zleva) NUK Mini Magic Cup, NUK Magic Cup, NUK Active Cup, NUK Kiddy Cup a NUK Sports Cup.

    NUK Magic Cupy mají 360° pitný okraj. Mini Magic Cup je vhodný od cca půl roku věku a má menší obsah 160ml. K tomu postranní madla pro pohodlné uchycení těch nejmenších ručiček. NUK Magic Cup je větší s obsahem 230ml a vhodný pro děti od 8. měsíce věku.

    NUK Active Cup - jeho hlavní předností je obsah 300ml a měkké silikonové pítko.

    NUK Kiddy Cup - disponuje obsahem 300ml a tvrdým “ohryzuvzdorným” plastovým pítkem.

    NUK Sports Cup - ten je ze všech největší, pije se z něj silikonovým push-pull pítkem a vejde se do něj krásných 450ml. Mohou z něj pít děti od 24m.

    NUK má samozřejmě lahviček v nabídce mnohem, mnohem víc. Některé jste mohly vidět v průběhu času již u mě na blogu. Dalším se budu teprve věnovat, takže stačí sledovat nadále, co se děje u mě na blogu a o nic nepřijdete. 🙂

    Pokud máte s některými lahvičkami zkušenost, budu ráda, když se o ni podělíte v Centru recenzí. Nebo tady na Modrém koníkovi označíte svůj příspěvek hashtagem #nuk.❤️

    Hodně zábavy s lahvičkami od #nuk a dostatečný pitný režim přeje Renča!😊