konik_testuje
    2. lis 2021    Čtené 226x

    Zkušenosti s inkontinenčními vložkami Depend

    Přivést na svět své dítě je asi ten největší dar, který je ženě během života dán. Velmi rychle zapomene na bolest při porodu, poranění se zahojí, bezesné noci budou postupně méně časté, život se pomalu znormalizuje a nabere nový rozměr. Na porod byste si možná ani nevzpomněly, kdyby sem tam ... když kýchnete, když zakašlete, při běhu, či při větší námaze... Z těhotenství nebo porodu si některé z nás bohužel odnesou nechtěný suvenýr v podobě úniku moči. Kromě vhodné léčby je třeba vybrat také spolehlivou hygienickou pomůcku, která vás nezradí v žádné situaci. A vy budete přesně takové pomůcky moci zanedlouho otestovat.

    U mladých žen je nejčastější tzv. stresová inkontinence, kdy dochází k úniku moči při zakašlání, kýchnutí, zvedání těžkých předmětů, při smíchu... Příčinou je oslabení svalů pánevního dna, které podpírají močový měchýř. Více než 1,5 milionu lidí v České republice se potýká s únikem moči. Inkontinence je často jedním z témat, o kterém se nám nechce hovořit s rodinou, přáteli, a dokonce ani se svým lékařem. Rozhodně se ale nejedná o něco, za co by se měl člověk stydět. Inkontinenci lze mít pod kontrolou, aby vás co nejméně omezovala při každodenních aktivitách, když si zvolíte správné hygienické pomůcky.

    Vložky Depend42 mají absorpční jádro ABSORB-LOCᵀᴹ, které rychle uzavírá vlhkost a pohlcuje nežádoucí zápach. Velmi jemná vnější vrstva poskytuje zvláštní pohodlí a anatomické tvarování s postranními zábranami zase maximální ochranu. Vložky Depend zůstávají suché 3x déle než běžné menstruační vložky. Nová, rychle absorbující povrchová vrstva poskytuje maximální ochranu a komfort. Díky jednotlivému balení je použití vždy jednoduché, hygienické a také diskrétní. 

    Na testování si můžete vybrat ze tří druhů vložek, které jsou vhodné pro lehký stupeň inkontinence:

    Depend Comfort Protect Mini (9 x 24 cm, absorpce v ml: 185)

    Depend Comfort Protect Extra (11 x 31 cm, absorpce v ml: 513)

    Depend Comfort Protect Maximum (12 x 40 cm, absorpce v ml: 900)

    Koho hledáme

    Hledáme 20 maminek, které se o inkontinenci nestydí mluvit, protože chápou, že to není něco, za co by se měly stydět. Maminky, které chtějí mít svou inkontinenci pod kontrolou tak, aby je co nejméně omezovala při jejich každodenních aktivitách. Pokud jsi k tomu navíc komunikativní, ráda píšeš a fotíš, hledáme právě tebe!

    Jak se zapojit

    Pokud se chceš do testování zapojit, stačí, když nám napíšeš, který druh inkontinenčních vložek Depend je pro tebe ten pravý. Aby sis uměla správně vybrat, využij prosím tento rozhodovací strom, který díky tvým odpovědím na několik otázek poradí výrobek, který ti bude nejvíce vyhovovat.

    Čas na zapojení máš do 08.11.2021. V průběhu týdne pak oslovíme vybrané maminky a kontaktujeme je interní poštou.

    konik_testuje

    Jsou témata, o kterých neradi mluvíme. Tím spíš, pokud se jedná o záležitosti intimní. Mnohdy se vyhýbáme třeba i návštěvě lékaře, jde-li o problémy, které jsou obecně ve společnosti tabuizovány. Stalo se vám někdy, že jste kvůli strachu nebo studu nešli k lékaři, nebo šli až když už byly vaše problémy vážné?

    A. Ne, mám-li problém, vyhledám lékaře okamžitě, nestydím se mluvit s odborníky o žádných zdravotních problémech.
    B. Ano, pokud mi je nepříjemné mluvit o svých potížích, návštěvu lékaře odkládám, co to jde.

    Inkontinence patří právě k těm tématům, o kterých se spousta z nás mluvit stydí, a to i před odborníkem. Pokud je pro vás toto téma zajímavé a aktuální, sledujte nás. Zanedlouho se budete moci zapojit do testování inkontinenčních vložek Depend Comfort Protect.

    konik_testuje

    #test_depend2