konik_testuje
    27. kvě 2024    Čtené 1385x

    Zkušenosti s pšenično-ovesnými kašemi GERBER

    Výživa našich dětí je jedním z nejdůležitějších aspektů, které ovlivňují jejich růst a celkový vývoj. Jako rodiče se neustále snažíme najít ty nejlepší možnosti, které zajistí, že naše děti dostanou všechny potřebné živiny a zároveň jim budou chutnat. Pokud patříte mezi maminky, které chtějí pro své děti to nejlepší, máme pro vás skvělou příležitost zapojit se do testování a objevit novinky v oblasti dětské výživy.

    Co budeme testovat

    GERBER kaše kombinují vysoké nároky na kvalitu pečlivě vybraných obilnin ovsa a pšenice a jemnou chuť ovoce pro potěšení všech malých bříšek i mlsných jazýčků. Díky svému jedinečnému složení obsahují také řadu vitamínů a minerálních látek, které napomáhají správnému rozvoji dětského organismu.

    Řada pšenično-ovesných kaší v modrém obalu se nyní může pochlubit celkem 4 lahodnými příchutěmi

    Mléčné kaše:

    nullnullnull

    Nemléčné kaše:

    null

    Koho hledáme

    Hledáme maminky s dětmi ve věku od 6 do 12 měsíců. Maminky, které se zajímají o vyváženou dětskou výživu, umí ocenit kvalitu produktů a cena pro ně není v tomto případě hlavní kritérium. Rády zkoušíte novinky v oblasti dětské výživy a chcete pro své dítě jen to nejlepší? Pak hledáme právě vás! Samozřejmostí je ochota podělit se o výsledky testování s námi na Modrém koníku slovně i prostřednictvím fotografií.

    Jak se zapojit

    Napište nám v komentáři pod článkem, zda vaše děti mají rády kaše a jaké. Kdy je nejčastěji jedí? Nezapomeňte nám představit své děti, zmínit jejich věk, abychom jim mohli pak poslat vhodné balení kaší. Také, pokud vaše dítě trpí alergií na kravskou bílkovinu, pošleme mu nemléčnou variantu.

    Přihlásit se do testování je možné do neděle 02.6.2024. V průběhu týdne potom vybereme 5 maminek a o dalších krocích je budeme informovat v interní poště.

    Těšíme se na vaše komentáře!

    #test_gerber2