Těhotenství po revizi

ivcaaaa
17. zář 2015

Zdravím všechny,
prodělala jsem zamlklé těhotenství. Plod se přestal vyvíjet v 7tt. Zjištěno v 8+2tt. Musela jsem na revizi dělohy a za 2dny znovu, zavřela jsem se mov brzy a očistky nemohly odejít. Zustala sraženina.
Teď jsem tedy po druhé revizi a mám strach, jaký to může mít vliv na případné další těhotenství.
Hlavně po dvou revizích.
Můj gynekolog říká po šestinedělí a v nemocnici 3-6 měsíců.
Poradíte mi prosím? Jaká je pravdepravděpodobnost, že se zase zavřu moc brzy?
Nebo další těhotenství zamlkne?

shine2015
17. zář 2015

@ivcaaaa tohle ti nikdo neřekne.....to se holt někdy stane....doporucuji po šestinedělí se už nechránit, nebo i po první MS.....a až otěhotnís,většinou otěhotní ženy po SP hodně brzy, tak to nikomu nerikat.....my že jsem těhotná, řekli mojim rodičům až po 30tt a jinak nikomu....krom moji bajecne přítelkyně....na začátku jsem si říkala kdo ví jak vše bude, pockame po prvním trimestru, pak po screening vyšetření ve 20tt ....a nakonec to dopadlo tak....
Tak se drz, hodně štěstí ....a ať se brzy zadari a narodí krásné zdravé miminko....

vera20
17. zář 2015

@shine2015 po 30tt jo? tak to jsi musela chodit ven mezi lidi jen v noci ne? Nebo jsi měla tak malé bříško, že jsi to utajila????

shine2015
17. zář 2015

@vera20 byli jsme v zahraničí....naší mě viděli do 17tt a to jsem to maskovala....řekla jsem že jsem pribrala. A jezdili jsme k večeru.....

nordjane
17. zář 2015

@ivcaaaa mám zkušenost s těmi revizemi, na druhou jsem musela po týdnu, jelikož též sraženiny neodešli a pak jsem začla durch šíleně krvácet, revize byla jediná možnost, jak to rychle zastavit. Po 1. mi rekli počkat 2-3 měsíce, můj gynekolog říkal že můžeme počít klidně hned po 1MS a po druhé revizi říkala doktorka, že minimálně jednu MS počkat, lepe 2. Takže každý říká něco jiného. Každopádně necháme to na osudu 🙂 Jinak ZT je mi moc líto, ale bohužel to potkává čím dál více žen, já už naštěstí doma jedno zdrávé dítko mám a to mě hodně uklidňuje....

ivcaaaa
autor
20. zář 2015

Děkuji Vám za reakce, moc mi pomohly. Asi hodně záleží na pocitu, až se budeme oba cítit a také si dám velký pozor, než to někomu řeknu.
Cítím se poměrně dobře, tak na třetí revizi snad nemusím 🙂
Jste zlaté, díky moc!

zdenca28
20. zář 2015

@ivcaaaa Taky mam za sebou v lednu samovolny potrat a ted v cervenci jsem musela na revizi v 8tt z duvodu zamlkleho tehotenstvi.Po revizi jsem mela na obouch vajecnikach 5cm cysty.Takze mi bylo doporuceno 2MS pockat.A ted mam mit druhou a v 10DC mam dojit na UTZ jak to vypada...Manzel by chtel pauzu jenze ja se s tim nejak nemuzu smirit a chtela bych uz mit mimi v brisku.Samozrejme mam strach,ale doufam,ze ted uz to konecne vyjde!!!!
Tak drzim pesti at se brzy zadari!!!🙂

barakara
20. zář 2015

@ivcaaaa Mam cca 16dni po revizi a nikdo mi nic nerekl, jak dlouho mame pockat se sexem. Ja si myslim jak se spis citis ty.
Ja se citim okay tak na nic necekame 😉
Drzim nam vsem palce at uz je dalsi tehotenstvi vppradku.

mishuled
20. zář 2015

Ja jsem byla na revizi po zamlklem tehu 1.9. Moje doktorka rikala, ze od prosince to muzeme zkusit znovu. No a v nemocnici kdejsem byla na revizi rikali, ze kdyz se mi podari otehotnet hned, tak me nikdo na ukonceni tehu nepozene..takze je to asi jedno.. spis podle toho jak se budes citit. My to budem zkouset asi hned.. prosinec mi prijde moc daleko 🙂

ivcaaaa
autor
21. zář 2015

Říká se, že první MS je známka toho, že sliznice v děloze je obnovená. Tak určitě tu první MS bych počkala. To je prý minimum..
Můj manžel to nechává na mě, zatím jsme optimisté a asi to zkusíme po první, druhé MS.

gertha
3. únor 2023

Ahoj v srpnu jsem samovolně potratila, devátý týden. Dostala jsem tablety na vyvolání potratu. V září jsem měla jeden menzes po potratu , teď jsem 18.tt:)