Má někdo zkušenost s online terapií přes Hedepy?
cau holky. zvažuju že bych začala řešit svoje věci s psychologem a narazila jsem na platformu Hedepy, líbí se mi že je to online a člověk si může vybrat terapeuta, ale nejsem si jistá jestli to má stejný efekt jako osobní setkání, zkoušela jsem zatím jen číst recenze, máte někdo vlastní zkušenost jak to probíhá a jestli to pomohlo, díky moc
Pokud máš instagram, můžeš si recenzi najít u kamcalinda.
Mně to nevyhovuje. Jo,pokud terapeuta už znám,mám ho navnimaneho,tak ano. Online s neznámým terapeutem jsem zkoušela 2x,jednou přes Hedepy a tam mi terapeutka neseděla vůbec. Ale to asi musíš zkusit sama. A třeba budeš mít šťastnější ruku na výběr.
Záleží, co ti víc vyhovuje. Myslím, že tyhle online platformy jsou super zvlášť v případě, když všichni terapeuti ve tvém okolí mají plno a musela bys jet daleko. Není to jako když jdeš přímo k někomu, jsi ve svém prostředí, což někomu pomáhá, pro někoho je náročné se nastavit na to sezení. Mně pomáhá při online sezeních si udělat pro sebe nějaký jiný prostor, aby mě nic doma nerušilo.
Pres Hedepy jsme byli dvakrat na parove terapii osobne.. ted jdu sama, ke stejne pani.. zvazovala jsem online - je to levnejsi a usetrim cas a naftu.. ale.. ja jsem proste 'stara skola' a nemam rada ani videohovory 🫣 takze jdu osobne 😁
Ale segra to strida - online i osobne a pry ok..

Mé dvě kamarádky dělají i online terapie přes internet. Chválí, že je to pro lidi, kteří osobně z různých důvodu nemohou. Pokud máš doma ty osobně klid, tak je to podle mě kvalitativně nastejno jako osobní setkání, ušetříš čas někam jezdit. Čistě teoreticky bych na to já doma klid neměla, u nás doma je docela provoz, 3 děti a z větší části otevřený byt, nesnáším i jakákoliv online školení 🙂