icon

Negativní účinky Colostra, máte zkušenost?

kat124
8. pro 2016

Ahoj holky, máte někdo zkušenost s negativními účinky při užívání Colostra - jako je řidší stolice, popř. jemná vyrážka v obličeji? Dostává ho manžel, syn i dcera, chlapi jsou kupodivu v pohodě, dcera má zhruba po měsíci užívání častější řidší stolici, která zrovna moc nevoní, na bolest břicha si nestěžuje, a drobnou vyrážku na tvářích... na internetu jsem nic moc nenašla, jen že by to mohlo souviset s čištěním organismu.....
drží chudák už týden dietku, bere probiotika, dávala jsem enterol....
neměl to podobně někdo ve vašem okolí?

kuratkol
•
8. pro 2016
teetee
•
9. pro 2016

Já jsem zkoušela kolostrum po nevydařené revizi (propíchlá děloha, velké ztráty krve). Kojila jsem tehdy měsíčního syna.
Syn se osypal - následně celý rok velmi špatně toleroval mléčné výrobky (prdíky, hlenovitá a řídká stolice... ). I teď někdy na některé mléčné věci zareaguje řidčí stolicí.
Možná to spolu souviselo. Chtěla jsem pomoc sobě, abych pro dítko byla rychle fit a spíše jsem mu uškodila...

kat124
autor
•
9. pro 2016

@teetee děkuji za zprávu

teofilie
•
11. pro 2016

Naše dcera ho bere cca tři měsíce a ničeho jsem si nevšimla.

kat124
autor
•
11. pro 2016

Děkuji všem, colostrum jsem u dcery vysadila a vyrážka je po třech dnech pryč, stolice normální. Možná to i souviselo s tím, že jsme měli perly a na radu paní z LR je všichni začali cucat.... do té doby, co se polykalo tekuté nebo jedly perly v jogurtu problémy nebyly....

kacenka1111
•
11. pro 2016

Však colostrum je kravské mezibo, tudiz alergie na mléko. Bych řekla. Naše děti mají abkm a colostrum měli jednou a naposledy.

kacenka1111
•
11. pro 2016

@katyxq říkám to dobře?

kat124
autor
•
11. pro 2016

to ano, vím dobře, co to je
@kacenka1111
ale nikdo z rodiny žádné problémy s ABKM ani s intolerancí laktozy nikdy neměl, tama ni ke kožním projevům nedochází, dětem je 6 a 4 roky, mléčné výrobky pojídají bez problémů.

katyxq
•
11. pro 2016

@kacenka1111 já mám proti kolostru víc výhrad, ale na MK už veřejně nic moc psát nechci

kat124
autor
•
11. pro 2016

@katyxq tak mi to napište do ip, ráda si to přečtu.

kacenka1111
•
12. pro 2016

@kat124 aha, tak nevím..ať je brzy dobre😃