Odstranění psychických bloků. Co by pomohlo?
Ahoj ženy,
mám nejúžasnějšího manžela na světě. Je skvělý a je pro mě vším. Potřebuji mu pomoci a vlastně i sobě, ale už nevím jak. Už dlouho se snažíme o rodinu. Bezúspěšně. Manžel má zhoršený spermiogram, ale není to žádná tragédie. Všechna další vyšetření jsou zatím v pořádku. Myslím, že největší problém je v manželově hlavě. Absolutně to psychicky nezvládá. Tak moc chce až to nejde vůbec. Nedokáže vypnout, nemyslet na to. Jak mu můžu pomoci? Co pomůže odstranit psychický blok v hlavě? Děkuji 😊
Když nechce k psychologovi, tak co třeba nějaká knížka z oblasti osobního rozvoje nebo na téma, jak zvládat stres? Třeba si tam najde něco, co ho inspiruje, aby si zpracoval v sobě citlivé téma.
A koupila bych mu nějaké vitamíny, aby měl dobré spermie, byla tady nějaká diskuze, že někomu vyšel katastrofální spermiogram a po druhé to bylo ok 🙂
Jsou ženy, co otěhotněly, když to přestaly řešit. I když rodinu moc chcete, tak nepomohlo by mu třeba, kdybyste to přestali hrotit? Někde v jádru duše byste si měli uvědomit, že nejste méněcenní, když nemáte dítě. Dítě přijde ve správný čas.
Kineziologie.
Ale je třeba si dobře vybrat... Já měla problém se svěřovat u psychologa a při kineziologii "mluví" svalové napětí... 😉
Mně hodně pomohlo holotropní dýchání. Je to teda psycholog, ale takový maskovaný 😀.
Dopřát si dostatek klidu a pohody, beru i macu, brusinky a ostropestřec na pročištění organismu. Co vy?

@szuzia zamestnat hlavu, takze pokud to jde vylety, vecere, konicky.. Zkusit presunout myslenky jinam.. V pripade ze by nepomohlo toto, tak mozna zkusit odbornika..