Chamomilla Vulgaris 30CH. Jak správně dávkovat při růstu zoubků?
Ahojky, bylo mi doporučeno dávat Chamomillu Vulgaris 30CH na extrémní stavy syna při růstu zoubků…. Dávkování 5 granulí 2x denně. Jak tomu mám rozumět?
5 granulí 1x a dalších 5 granulí 1x
Nebo 5 granulí rozpustit v nějakém množství a dávat tento roztok 2x denně?
Doteď jsem rozpustila 5 granulí v trošce vody a podávala …
@lv super díky
Mám jiný informace....
tohle je dávkování od lidí, který homeopatii moc nerozuměj. (většinou výrobce vyškolí. aby se prodávalo víc balení...)
Jednak by sis měla pořídit nižší potenci, tzn. 5CH, 9CH, případně 15CH, ale lepší 5 nebo 9. A druhak, dávkování je zpravidla 3 dávky po jedný kuličce s odstupem dvou hodin. A pak zas až další den.
U miminek se jedna kulička nechá rozpustit na plastový lžičce vody, a pak se dá do pusy, nebo případně dát rozpustit do trošky vody a pak dát do kapátka a nakapat do úst (nemělo by to přijít do styku s kovem, takže třeba skleněný kapátko.)
@normalnimatka mám doporučení přímo od Homeopata. Nyní zkoušíme 30 CH hlavně přes den. 9 CH máme na noc na spánek. Syn už není úplně miminko. Nikdy jsem nemíchala lžičkou. Mám plastovou stříkačku a kalíšek s vodou.
já vim, no, ale to, že si někdo říká homeopat, ještě nic neznamená, bohužel...
vyšší potence může mít teoreticky i nechtěný účinky, zasahuje už víc do psychiky. ale dělej, jak myslíš.

5 granulí je jedna dávka, takže do každého roztoku 5