Co dáváte na bradavice?
Zdravím vás holky, potřebovala bych poradit, co dáváte na bradavice, hlavně aby to nebylo bolestivé jak je dusík u kožního? Děkuji za info.
Katka
@slimacikmia podle me muzes zkuist ten laser
V tehotestvi bych se toho fakt nebala. Cesnek v tehotenstvi ani na jidlo zakazany neni a ocet taky ne, natoz jenom na prikladani zevne .... to je podle me naprosto bezproblemu. Urcite je to lepsi, nez nejake chemicke veci z lekarny. To bych se bala spis treba toho vlastovicniku, protoze ten je je jedovany, ale cesneku fakt ne.
Urcite bych to povazovala za lepsi variantu nez laser, protoze po tom bych cekala, ze treba mala jizvicka zustat muze.
@maks v tehotenstvi mi rekl dr i ten duofilm, ze se maze tak mala plocha, ze to nevadi.
Jj, v tehu bych se nebala ani cesneku ani octa, da se pouzit jablecny, je skvely na plet i do koupele.
@slimacikmia Záleží, jaké bradavice. Stařecké takové ty měkké, světlé nebo tmavé? (pojem stařecké se používá běžně i když se běžně objevují už po 30tce). Jelikož je to na tváři, neřešila bych to babskými radami, protože klasický ocet je silně kyselinotvorný a mohlo by to zanechat následky. Zaplatit si pár stovek a dermaveneroložka to odstraní ambulantně elektropřístrojem a natrvalo.
@barchen vďaka, no to má muž, tvrdá bradavica a práve zvažujeme laser, alebo kožný odporučil skôr sklapel, že je to väčšia istota... Ale neskúsili sme žiadne "babské" rady, tak som chcela nejaké názory.
@slimacikmia Laserem jsem si nechala odstranit znaménka, ale bradavice by mně nenapdlo, ale pro dítě by to bylo stejně bolestivé. 😉
Ahojte bradavičáci! Aj ja som k vam kedysi patrila. 10 rokov som mala jednu na nohe na pate. 10 rokov mi ju vypalovali dusikom, ci sama duofilmom, babskymi receptami a nic! A ta bolest! Pre vsetkych kto sa chce toho svinstva zbavit! Na aliexprese predavaju na bradavice take naplaste s kolieskom ruzovym. O tri dni mi desatrocna bestia odpadla a uz ju nemam!! Nemohla som tomu uverit. A stalo ma to 50 centov! Pozrite si obrazky skusenosti ostatnych. Takze konecne riesenie na bradavice na nohach ci rukach naplaste z aliexpres.

@maks to netuším, asi bych se zeptala dr, podle mě česnek s octem udělá to, že to tu bradavici spali, sice je to přírodní, ale....