Homeopat v Praze pro novorozence

yorii
15. únor 2017

Dobrý den,
z osobních důvodů bych ráda vyzkoušela místo klasického pediatra homeopata. Nevíte o nějakém dobrém blízko Prahy 7, který bude akceptovat látkování, nošení dětí v šátku, kontaktní rodičovství atd.?
A pak mám pro vás zkušené asi hodně hloupý dotaz, ale... Vadí, když přihlásím miminko k homeopatovi a už nebude mít svého stálého klasického pediatra? Homeopat by měl být vlastně taky pediatr, jen s užším zaměřením, ne? Já aby na mě někdo nehnal úřady, že nesplňuji klasické normy a zabývám se místo toho alternativní medicínou... Někteří lidi se na alternativní medicínu nedívají totiž hezky a nerada bych k vůli tomu měla potíže... Už tak mám pocit, že mě můj pediatr hlídá jak praštěnej a je mi to celkem nepříjemné... Je troch vyjukanej z toho, že používám látkové pleny atd. Nejvíc do mě asi reje k vůli tomu, že k doktorovi často chodí s malou můj přítel, který bez problému taky látkuje atd. Prý to není obvyklé a neustále se ptá, proč nechodím také. Třeba protože si mezi tím odpočinu, zařídím důležité věci, oběhám si svoje doktory? 🙂

slunickova123
15. únor 2017

Radu nemam, ale pediatra musis mit ze zakona a chodit na pobinne prohlidky take. Pokud budes vedle toho chodit k homeo, uz je tvoje vec.

alemari
15. únor 2017

Mudr. Kateřina Veselá, pediatr, výborný lékař i člověk.

yorii
autor
15. únor 2017

@slunickova123 Mě právě kamarádka dneska zase psala, že ze zákona člověk nemusí chodit k pediatrovi, protože už není povinné ani očkování atd. Ale je to na vlastní zodpovědnost a samozřejmě, když přijde sociálka, musí být všechno ok, ale to většinou poznaj lidi kolem, či školky, školy...

yorii
autor
15. únor 2017

@alemari A ta bere i děti? Myslela jsem si, že jen dospělé. 🙂 Je hrazená?

slunickova123
15. únor 2017

Ockovani stale je povinne, to, ze se to ruzne obchazi , je druha vec. Kdyz bys nechodila na prohlidky, doktor to socialce nahlasit musi ( je povinne na ne chodit, neco jako povinna skolni docházka).

yorii
autor
15. únor 2017

@slunickova123 Špatně jsem se vyjádřila. Většina očkování už je dnes nepovinná. Ale to je jedno. O očkování se tu bavit nechci, protože má na to každá jiný názor.

mku
15. únor 2017

My mame pediatra co je zaroven i homeopat

yorii
autor
15. únor 2017

@slunickova123 http://www.rozalio.cz/index.php/pravo/pravni-no... Tady se o tom docela pěkně píše. 🙂

yorii
autor
15. únor 2017

@mku To by se mi právě také líbilo 🙂

mku
16. únor 2017
alemari
16. únor 2017

@yorii píšu, že je to pediatr, ano, je do dětský lékař. Na podminkách se už domluvíš sama, my platíme.

yorii
autor
16. únor 2017

@alemari Super, díky! 🙂

yorii
autor
16. únor 2017

@mku Mrknu, děkuji! 🙂