Poradíte homeopata, léčitele přes čínskou medicínu?

jammiee25
11. čer 2015

Poradí prosím někdo dobrého homeopata, léčitele přes čínskou medicínu ... prostě nějakou alternativu klasické medicíny? Malá se nám od této zimy hrozně plácá v nemocech, od února 2x antib., teď opět nemocná ... měla jít na vyndání nosní mandle, ale ta se bude muset zřejmě posunout.

zuzikuzlik
11. čer 2015

My uzivame colostrum a drzime se.... 🙂

millyh
11. čer 2015

Nepoužívat žádné chemické preparáty ani při horečce. Mnoho doporučuje octové zábaly nebo tvarohový zábal při horečce. Na kašel domácí bezový sirup třeba dle návodu ze skupinky https://www.modrykonik.cz/group/2178/ nebo slané zábaly. Místní skupinka https://www.modrykonik.cz/group/1822/ je o homeopatii.
Určitě se dá najít řešení 😉 možná i Hnízdil by ti mohl poradit ve své knize
🙂

hojda
11. čer 2015

Kousek od Národního divadla je Klinika čínské medicíny TČM Bohemia, nám tam pomohli.
@jammiee25

bachovy_esence_poradna
25. dub 2016

doporučuju posílit imunitu:

- úprava jídelníčku
- léčení přírodní cestou a to důsledně, řádně všechno doléčit (sama používám pro sebe i děti přírodní věci na posílení imunity, vč. tradiční čínské medicíny v různých formách)
- harmonizace psychiky

To v jakém je stavu tenké a tlusté střevo ukazuje v jakém stavu je naše imunita.
Stres zase dokáže blokovat tok energie na některá místa (můžou to být různé strachy, ale také pocity méněcennosti, přepínání se, dělání si starostí, nejistota atd.)

Často tak tělu znemožňujeme, aby uplatnilo svoje samoléčebné schopnosti.

Jídelníček i psychika významně ovlivňují imunitu 😉

vanocni_stromecek
25. dub 2016

@bachovy_esence_poradna Muzu se zeptat, co na posileni imunity pro sebe a deti pouzivate? Dekuji.

bachovy_esence_poradna
25. dub 2016

@vanocni_stromecek

- co nejzdravější stravu - ve zkratce to znamená kvalitní věci, hodně zeleniny a ovoce, minimum cukru a bílé mouky, mléko omezeně (jogurt, máslo)... lehčí strava, ryby

- tradiční čínskou medicínu - podle situace co je třeba, míváme vždy na míru.... případně výrobky od Energy, podle situace jestli jde o detoxikaci, posílení při růstu dětí nebo třeba nachlazení.
Nejlepší zkušenosti mám s Balneolem, Fytomineralem, Atrinem, Grepofitem, Barley, ale ozkoušeného toho mám mnoho. Proto jsem tyhle výrobky a doplňky stravy vedle míchání Bachovy terapie na míru zařadila do nabídky. Doporučuji vždycky jen to co mám důkladně vyzkoušené.

- Bachovy esence - podle situace, např. na netrpělivost, kritizování ostatních, mluvení bez naslouchání, neustálé přemílání myšlenek a dělání si starostí, strachy, nerozhodnost, přetěžování se, potíže s "vypnutím" na konci dne a jiné.
Disbalance v psychice nám blokují tok energie do orgánů!

Všechno to je propojené.
Pokud člověk např. špatně jí a stresuje se a navíc se ještě nepohybuje, pak ho nic dostatečně neposílí. I velmi dobré byliny nebo probiotika ho posílí jen na určitou dobu.

Stres způsobuje, že organismus potřebuje víc výživy, protože ji hodně spotřebovává na vyrovnávání té stresové zátěže. Pokud ještě špatně jíme a při zdravotních potížích si bereme chemické léky bez ohledu na to kde leží PŘÍČINA potíží, pak výsledkem je horší zdravotní stav vč. předčasného stárnutí nebo potíží s otěhotněním atd.

casnadetox
Odpověď byla odstraněná
Zobraz