icon

One brain - kineziologie, máte zkušenost?

p_ch
19. led 2016

chystám se na kineziologii- one brain- máte s tím někdo zkušenosti?? budu prostředník v léčbě syna

Strana
z2
sapinek
5. lis 2016

ahoj, zajímavé téma. Zkoušela jsem kineziologii na dálku - jednalo se o dcerku a do teď nevím, jestli měla nějaký vliv nebo se vše upravilo věkem. Každopádně žádný ohromný zlom nenastal. Ale možná osobní kontakt je něco jiného.. Kdybyste měl někdo kontakt na osvědčeného kineziologa/žku z Východních Čech, tak sem s ním 🙂 a ještě by mě zajímalo, jestli někomu pomohla kineziologie nebo rodinné konstelace s problémem závislostí v rodině (u více členů)? Přijde mi, že se dědí určitý vzorec chování a třeba by s tím toto mohlo trochu pomoci..

radka_lostice
13. únor 2017

@merunkova můžu se zeptat, u koho jste na kineziologii byla?

merunkova
14. únor 2017

@radka_lostice V Pelhřimově 🙂

malinaboruvka
19. únor 2017

Já byla u pani v Hostivicích, a spokojenost. Ale neni to jako vzít si prášek, člověk na sobě pak celý dny musí pracovat.

jabadabadoo
19. únor 2017

@sapinek určitě doporučuji http://kineziologie.celistvost.info/?do=kontakt Aničku Pourovou. Je na ni jen chvála a i mě pomohla. vybírala jsem ji na základě recenzí. Snad všichni, co tu jsou v okolí jsou její žáci takže já šla přímo k učitelce 🙂

anatanka
21. únor 2017

Hlavne je potreba vse poradne zpracovat. Muze se stat, ze kineziolog vytahne nejakou neprijemnou vzpominku, kterou mozek zcela zamerne odstrihl a ted je jen vytazena a nezpracovana, takze nakonec nadela vic skody nez uzitku.

sapinek
21. únor 2017

@jabadabadoo Děkuju za tip 🙂 Nejspíš vyzkouším a uvidím.

sapinek
21. únor 2017

Jinak mě právě zarazilo, že jsem byla u kinezioložky jen na jedno sezení. Prý jsem si zážitek zpracovala a není potřeba nic civičit a tak. A že prý zlepšení bude hned. No a problémy neustaly, takže si myslím, že jsme třeba řešily nesprávný zážitek, resp. si myslím, že se mi jich váže k tomu problému víc. Což říkala, že snad ne, že už by to mělo být OK. Ale moje kamarádka má s tou samou kinezioložkou, u které jsem byla, dobré zkušenosti. Jí prý pomohla. Tak nevím, jestli třeba není problém ve mě. Nerada se totiž úplně otvírám cizímu člověku. Třeba se vyloženě bráním před lidmi brečet a tak..

jabadabadoo
23. únor 2017

@sapinek záleží na každém, jak se pak cítí. Jestli potřebuje ještě něco řešit, vstřebat a první sezení pomohlo, takže proč nepokračovat...To má každý jinak. Já jsem "případ" a řešila jsem toho strašně moc, ale po prvním sezení taková úleva. Určitě by se dalo ještě něco pořešit, ale zatím jsem se od té doby neobjednala, zas až budu cítit, že potřebuji a teď zažívám krásné období, tak nemám potřebu. Ale přede mnou tam třeba byla paní, která chodí pravidelně, takže to je opravdu individuální.

mishaczek
15. dub 2017

@merunkova Zdravím, mohu se prosím zeptat, u koho v Pelhŕimově jste byla? Moc díky

merunkova
16. dub 2017

@mishaczek U pana Vosyky, znáte ho ?

mishaczek
18. dub 2017

@merunkova
Neznám osobně, ale slyšela jsem, že on něco takového dělá.
Děkuji

alja77
3. kvě 2017

Ahoj, sháním opravdu dobrého kineziologa (kinezioložku) v Brně. Prosím poraďte. Díky

kacenka_z_brna
9. kvě 2017

@sapinek - ahoj, zajímavé téma. Zkoušela jsem kineziologii na dálku...... Jde o to, co to ta kineziologie na dálku znamená. Pokud to bylo tak, že nedošlo k fyzickému kontaktu přinejmenším rodiče s kineziologem, tak je to skoro jistě ono "abrakadabraka" . Kineziolog totiž "čte" jemné svalové reakce svalů z předloktí obou rukou (ale může to být i tak, že za dítě je u kineziologa rodič a přítomnost dítěte, pokud si dobře pamatuji, není tak úplně nutná) .

perlenoire
8. říj 2017

Ahoj, prosím pomozte.
Hledám nějakého dobrého kineziologa. Klidně dojedu i dál pokud mi ten člověk bude schopen pomoci.
Mám dlouhodobé psychické problémy, ale kineziologií jsem to začala řešit teprve před několika měsíci. Uvolňovala jsem se, pouštěla emoce, brečela jsem. Jenže jsem to nakombinovala s EFT(když jsem odtam odcházela, bylo mi hrozně, cítila jsem obrovský strach a stažení). Když jsem šla znovu na kineziologii, emoce už nešly propustit, přestala jsem plakat, energie je ve mě zamrzlá. 'visí' mi tam otevřený problém, chce ven, ale nervový systém je tak stažený, že nejsem schopná tu energii propustit a moje současná kinezioložka mi s tím pomoci nedokáže.
Ale prý dobrý kineziolog by měl být schopen takové zamrznutí uvolnit.
Je mi zle psychicky z těch neuvolněných emocí, mění to i moji psychiku a nejsem schopná normálně fungovat, v těle je i obrovské napětí. Už je to docela akutní.
Prosím pomozte, pokud o někom víte, předem díky za info.
Markéta

katyf86
16. lis 2017

Ahoj,já byla na kineziologii v úterý a můžu říct,že mi opravdu paní pomohla.Vše bylo způsobeným dětstvím,i když jsem měla to dětství v pohodě...odpověděla jsem si na vlastní otázky,rozbrečela jsem se,na konci sezení sem měla hlavu jak střep.Ale teď sem získala nový rozhled i pohled a hlavně si ujasnila co je pro mě prioritou.Manžel mě nepoznává a dcera není taková vzteklá.Vše co bylo ve mě,je pryč.Byla jsem v Ostravě u paní Adély Mia Filippi.Paní doporučuji.Cena za 1-2 hodiny byla 900,-kč.Nelituju toho,zdá se mi to jako zázrak...usmívám se,nejsem zachmuřená,no prostě zase jsem šťastná😉

lucie083
20. říj 2019

@merunkova dobry den, mohu poprosit o kontakt na toho toho, s kym mate tu pozitivni zlusenost? Dekuji moc

rezkovaz
18. kvě 2021

@schotja mohu se zeptat na jméno kineziologa?

malka1
21. kvě 2022

Prosím kontakt na zkušeného kineziologa v Praze.

nikkolkka84
27. zář 2023

@merunkova pěkný vecer, prosím, poradila byste mi, kam ke kineziologovi? Mám pocit, že celá má rodina si vybrala dost šílený život a potíže, které musím řešit já a už moc sil nemam ;'( nevim už, jak jim pomoci a jak jejich problém vyřešit. ☹ prosím o radu.

Strana
z2