icon

Antikoncepce Nyssiela, máte zkušenost?

market01
24. bře 2016

Ahoj holky, nasadila jsem Nyssielu první měsíc, asi v půlce plata jsem začla dost špinit, občas až krvácet a až doteď mírné špinění. Dnes začínám brát placebo tablety a čekám na MS. Jaké máte zkušenosti s touto HA, měla jste některá stejné problémy, zlepšilo se to při dalším platíčku nebo jste antinu měnily...Moc diskusí a informací přímo od uživatelek není, tak snad některá odpovíte.
A co přibírání na váze, únava, zvýšená chuť k jídlu? Děkuju.

market01
autor
•
27. bře 2016

Dobrý večer, opravdu žádná neužíváte...😕

kristyn86
•
27. bře 2016

Já jsem ji užívala cca rok a půl poté, co mi předchozí zadržovala vodu v těle. Na tento problém mi pomohla, tím pádem šla váha dolů, únavu ani větší chuť jsem nepociťovala. Jen jsem měla slabší a kratší menstruaci, ale to nebylo to na škodu. Byla jsem spokojená.

market01
autor
•
28. bře 2016

Dekuju za reakci, dam ji jeste mesic sanci...uvidim, co to udela pri druhem platicku.
Jsou nejake leky, ktere by pomohly zastavit pripadne krvaceni nebo spineni...

kristyn86
•
28. bře 2016

V tomhle případě bych se poradila asi u doktora. Jinak jako babskou radu znám,že pomáhá vitamín C, takže třeba pít vodu s citrónem 🙂

market01
autor
•
29. bře 2016

Vodu s citronem piju i tak bezne, ale asi to nema na me zadny vliv☺ms mi prisla az s prvnim praskem dalsiho platicka...k lekari se chystam,pokud i tento mesic budou problemy...rikal, ze by mi napsal antinu s vyssi davkou hormonu, ale ktera by to mohla byt netusim☺jsem zvedava i kvuli memu veku☺

kristyn86
•
29. bře 2016

No, to je jen taková babská rada 🙂 Jinak já jsem ms taky dostávala až s prvním práškem dalšího platíčka 🙂 Ale je možný, že je pro tebe moc nízkohormonální 🙂 a v tom případě bude lepší jí změnit....

market01
autor
•
29. bře 2016

Pred tehotenstvim a par mesicu po porodu jsem uzivala Triquilar, ten byl super, ale pak taky z niceho nic pul mesice spineni az do ms a tak slo pul roku...pritom na kontrolach vse ok...no kdo vi, jak zabere tady ta Nyssiela...a mas zkusenosti nebo vis, ktere typy jsou ty s vice hormony, moc se v tom nevyznam, tak uvitam kazdou informaci☺

kristyn86
•
29. bře 2016

Aha, tak to je zvláštní :( Bohužel se v antiko takhle konkrétně nevyznám...Jen právě, že doktorka mi říkala, že ta Nyssiela je nízkohormonální...:(

market01
autor
•
11. dub 2016

Ahojky, tak pulka druheho platicka a opet ty stejne problemy, takze chte nechte budu menit, neni mi to prijemne a ani se necitim dobre, poboliva podbrisek jako pri ms a do te je teda jeste fakt daleko😕

kristyn86
•
11. dub 2016

Ahoj, tak to asi opravdu nemá cenu prodlužovat a bude lepší ji vyměnit 🙂

market01
autor
•
11. dub 2016

A muzu s jinou zacit hned po dohode s doktorem a nebo se musi dobrat puvodni do konce platicka a az potom zacit ta nova...😕

kristyn86
•
11. dub 2016

Tak to ti bohužel neporadím, takovou zkušenost nemám :( Ale doktor ti určitě řekne podrobnosti 🙂

market01
autor
•
13. dub 2016

Ahoj tak dnes jsem byla u dr...v podstate mi rekl ze dobrat kazdopadne cele plato a bud vyzkouset jeste treti mesic a nebo se vratit k puvodnim praskum Triquilar ktere jsem mela pred tehu (bez problemu) a po porodu (s lehkym spinenim od pulky cyklu az do ms) a kdyz by ani tyto nesedly tak pak je jeste moznost naplast (jsem bez zlucniku mozna mam problem se vstrebanim prasku) a kdyz ani ta ne tak pry zrejme budu patrit mezi asi deset procent zen ktere nesnasi hormony...telisko ani krouzek nechci...

kristyn86
•
13. dub 2016

Ahoj, tak to jsem myslela, že ti spíš navrhne úplně jiné prášky, vždyť na trhu je jich mraky...Než pořád špinit, tak to bych asi zkusila tu náplast a kdyby ani ta nebyla to pravé, tak...tak nevím no...Spíš by mě zajímalo, proč ti nenabídl prostě z více možností prášků....Ale snad ví líp než my 🙂

market01
autor
•
13. dub 2016

Me rekl ze uz nic jineho mi napsat nemuze protoze ten Triquilar ma nejvyssi hodnoty co muzu mit...no mam z toho hlavu jak patraci balon...je fakt ze dneska uz jen tak zlehka spinim (oproti minulemu mesici) tak zvazuju...jestli dat jeste sanci Nyssielle kdyz si udajne telo zvyka tri mesice a nebo ani nezkouset ten Triquilar a chtit rovnou naplasti...no je to jak zaseknuty gramofon ale vazne mi ten pristup prisel divny...

kristyn86
•
13. dub 2016

Aha, tak aspoň takhle, že ti to vysvětlil...Já kdybych byla na tvém místě, tak bych zkusila ještě ten třetí měsíc s Nyssielle a když by se to neupravilo, tak pak bych zkusila ty náplasti...A budeš vědět, že Ti opravdu nesedla 🙂

market01
autor
•
13. dub 2016

Taky se priklanim k tomu jeste ten jeden mesic ji zkusit...a kdyz pak nic tak naplast...a kdyz ani potom nic tak celibat☺

market01
autor
•
14. dub 2016

Ahojky tak jen rychle info ze spineni behem vcerejska uplne ustalo dneska zatim taky nic tak uvidime...trosku jsem se zklidnila...☺

kristyn86
•
14. dub 2016

Ahoj, teda, tak uvidíš 🙂 třeba je to už na dobré cestě 🙂

market01
autor
•
12. kvě 2016

Ahoj tak tuto ha uz nikdy vice a vlastne ani zadnou jinou...za ty tri mesice krome spineni az krvaceni mam par kg navic pry jsem i vice vztekla a naladova...a to nemluvim o tom ze citim tlaky v podbrisku kazdy den a je to otravne...a ms byla silnejsi a delsi nez bez uzivani...takze za me bohuzel palec dolu😑

krehnak
•
Odpověď byla odstraněná
•