icon

Berete hormonální antikoncepci při kojení?

lucosek30
3. srp 2015

maminky berete některá hormonální antikoncepci při kojení??

pavlapl
•
3. srp 2015

Já jsem brala Cerazete.

sara84
•
3. srp 2015

Ano,Azalii a sedla mi tak,ze jsem ji brala i po zkonceni

lucosek30
autor
•
3. srp 2015

kdy jste ji začly užívat? Já teď končím šestinedělí, tak se chci na to gynekologa zeptat

sara84
•
5. srp 2015

Asi ve 3.mesicich..muze se brat hned pp 6.ned.

lucianka89
•
1. zář 2015

Prodam pet platicek za 400 kc...

marketa11112
•
1. zář 2015

ano, beru. krom toho, zeod porodu jsme nezhubla ani deko-- tedy nevim, zda je to antikoncepci 🙂), je vse ok...

joyfulgirl
•
1. zář 2015

Já beru jednofázovou a začala sem hned po šestinedělí. Boužel bych řekla, že mí vliv na mé libido a přijdu si jak frigida ☹

beruna84
•
2. zář 2015

já brala, asi měsíc.. ale nesedlo mi to, vrátily se mi migrény, nálady a tak.. vyadila jsem.. A i když mi všichni tvrdili, že do mlíka jde minimum, nějak sem měla lepší pocit bez prášků..

beruna84
•
2. zář 2015

@joyfulgirl jj taky tak! Ale řekla bych, že i to kojení samotný to libido rochu tlumí..

marketa11112
•
2. zář 2015

@joyfulgirl také si myslim, ze to ma vliv...

olca30
•
11. lis 2015

maminky beru už půl roku evelien antikoncepci u kojení a už 14 dní mám i nemám měsíčky :( a Dr řekla že se musím rozhodnout zda to vadí tak přestat kojit a nebo kojit dál a mít si furt měsíčky :(. le přijde mi to divný,že bych kvůli tomu že už přikrmujem musela přestat kojit uplně a nechat napsat jinou ntikoncepci. Nemáte někdo podobnou zkušenost? děkuji Olča

adisek
•
12. lis 2015

Zacala jsem pred 3 dny brat antikoncepci a vcera a dneska je maly strasne neklidny, porad place, krouti se, nechce pit, pritom dudlik taha jak o zavod :( Nic jineho se nezmenilo, jim stejne, piju kojici caj ajko predtim, maly ma stejne kapicky na brisko, uz jsem zoufala a porad premyslim, jestli to je opravdu antikoncepci. Pozorovala jste nektera take zmeny v chovani miminka??

lucianka89
•
7. pro 2015

Antikoncepce je jiz prodana.