Beru 7. týden antikoncepci Nyssiela, můžu být těhotná?
Dobrý den. 🙂
*Beru hormonální antikoncepci Nyessila chtěla jsem se zeptat zdali s ni má někdo zkušenost !? Beru jí 7 týdnem a v sobotu se do mě můj přítel "udělal" .mám z toho trochu obavy zdali nemůžu být těhotná.je mi jasné že to nezjistim hned ted ale ráda bych. Věděla do jaké míry je spolehlivá.
*Od pohlavního styku v onu sobotu chodim pořád na záchod a cítím nepříjemné pálení až svědění co by to mohlo být?
*Dále taky jestli jste měly nějaké tělesné/psychicke projevy po užívání nyessiely, mě se začaly měnit nálady jako dubnové počasí .zatim sem tedy diky bohu nepribrala (ťuk ťuk)
Děkuji předem za odpovědi B.
Těhotná nebudeš, ale pokud s přítelem spolu začínáte sexuálně žít, tak si budou muset "tvé ženské partie" zvyknout. Měla jsem to tak u jednoho expřítele, kuřáka. Jinak vždy nekuřák a bez problémů. Měl trošku jiné Ph a problém byl na světě. Odeznělo to samo, ale dost to trvalo. 😠
@astyna no ono se přidal i silný výtok. Ale to s tím Ph zní dost logicky 🙂 děkuju
a nemuze to byt treba i možné že to je prave i tím že se do mě přítel udělal?

@barun2191999 Pokud bereš HA pravidelně už 7. týden, tak už bys určitě měla být chráněna, u většiny HA je účinek již od 7 dne...
Spíš bych to tipla na nějaký zánět nebo něco podobného, zajdi si na gynekologii.