icon

Beru 7. týden antikoncepci Nyssiela, můžu být těhotná?

barun2191999
23. srp 2016

Dobrý den. 🙂
*Beru hormonální antikoncepci Nyessila chtěla jsem se zeptat zdali s ni má někdo zkušenost !? Beru jí 7 týdnem a v sobotu se do mě můj přítel "udělal" .mám z toho trochu obavy zdali nemůžu být těhotná.je mi jasné že to nezjistim hned ted ale ráda bych. Věděla do jaké míry je spolehlivá.
*Od pohlavního styku v onu sobotu chodim pořád na záchod a cítím nepříjemné pálení až svědění co by to mohlo být?
*Dále taky jestli jste měly nějaké tělesné/psychicke projevy po užívání nyessiely, mě se začaly měnit nálady jako dubnové počasí .zatim sem tedy diky bohu nepribrala (ťuk ťuk)
Děkuji předem za odpovědi B.

krtikkrtovaty
23. srp 2016

@barun2191999 Pokud bereš HA pravidelně už 7. týden, tak už bys určitě měla být chráněna, u většiny HA je účinek již od 7 dne...
Spíš bych to tipla na nějaký zánět nebo něco podobného, zajdi si na gynekologii.

dyslovka
23. srp 2016

Rekla bych, ze to budou kvasinky nebo neco takoveho.

barun2191999
autor
23. srp 2016

@krtikkrtovaty děkuju .gynekologii mám určitě v plánu

astyna
23. srp 2016

Těhotná nebudeš, ale pokud s přítelem spolu začínáte sexuálně žít, tak si budou muset "tvé ženské partie" zvyknout. Měla jsem to tak u jednoho expřítele, kuřáka. Jinak vždy nekuřák a bez problémů. Měl trošku jiné Ph a problém byl na světě. Odeznělo to samo, ale dost to trvalo. 😠

barun2191999
autor
24. srp 2016

@astyna no ono se přidal i silný výtok. Ale to s tím Ph zní dost logicky 🙂 děkuju

barun2191999
autor
24. srp 2016

a nemuze to byt treba i možné že to je prave i tím že se do mě přítel udělal?