icon

Bonadea. Máte zkušenosti?

nikyrm
19. pro 2019

Ahoj všem, zakládám nejnovější diskuzi na téma ant Bonadea. Prosím o zkušenosti. Dnes bych ji měla po roční pauze začít brát. 🙏🏼

zdravuska1989
•
19. pro 2019

Ahoj, já ji brala 3roky a za mě nej antina, vlasy super, pleť taky, váha se nehla, i MUDr si chválila že mi dobře drží cyklus jelikož mám endometriozu tak jsem brala tahem ale žádné krvácení mimo cyklus atd.... po porodu se k ní plánuji vrátit 👍

nikyrm
autor
•
19. pro 2019

@zdravuska1989 Děkuji moc za zkušenost. Alespoň něco pozitivního. Protože zatím jsem cetla samé negativa nevolnosti apod. Tak nevím zda do ni jít či ne.

caverina
•
19. pro 2019

Promin,ze odbocim....to opravdu zalezi na konkretni zene....ja se ptala na zkusenosti na tabletky na oddaleni menzes...skoro vsechny psaly super a bez problemu....ja uz po dvou tabletach zacala hodne krvacet a zle mi bylo jako uz dlouho ne....tady opravdu plati....nevyzkousis .
nevis...

nikyrm
autor
•
19. pro 2019

@caverina to máš asi pravdu. 😒 Ale i tak mi ty recenze a zkušenosti holek dalo zpátečku, že nakonec opět asi zůstanu bez antikoncepce

caverina
•
19. pro 2019

@nikyrm no vidis a treba by jsi zrovna ty byla mozna spokojena🙂

jessical
•
20. pro 2019

@nikyrm V 16 jsem začala Bonadeu užívat, moje první a zatím jediná antina a nemohla jsem si vynachválit 🙂 krásná pleť, žádné přibírání, byla jsem spokojená.. V 18 jsem vysadila.. V 21 po porodu jsem se k ní opět vrátila, protože jsem nekojila a vždy jsem s ní byla spokojená a druhé dítě jsme ihned opravdu nechtěli.. Za rok užívání jsem přibrala skoro 15kg, docházelo u mě ke stavům přecitlivělosti a měla jsem docela silnou nechuť k sexu.. Po roce vysazení jsem ucítila obrovskou úlevu z hlediska psychiky, přestala jsem tloustnout a konečně jsem našla zase chuť k sexu 😉 nechápala jsem, co se se mnou děje.. Po vysazení jsem měla jasno.. Už nikdy více 🤷‍♀️ prostě každému sedne úplně jinak, stejně tak jako mně před těhotenstvím seděla, nyní už bych to v životě nedala do pusy 😀

klaracihla
•
25. čer 2025

Zdravím. Nabídla bych k prodeji dvě nevyužitá balení antikoncepce Bonadea. Nemohu dobrat. Jsou netknutá, platnost do roku 2027.