Čekání na menstruaci po vyřazení HA
Ahoj holky, pokud je tu některá, která čeká na MS po vyřazení HA, tak se přidejte 🙂 Já vyřadila HA v květnu, pak přišla klasicky MS a teď po měsíci nic 😢 Už je to 9 dnů co měla přijít a pořád nic. Chceme miminko, tak je to čekání pro mě ještě horší.
@katgatoo vsak rikam...
Spousta zenskejch zacla brat HA na upravu cyklu nebo jinak. Osobne znam i pripad, kdy holka po anorexii, co to nedostavala, dostala HA, aby se ji to vratilo namisto aby dostala vyvolavacku...
Jen rikam, ze bych ze vseho nevinila antikoncepci. Ono holy zada v zime taky nedelaj dobre. ☺️ A vse je samozrejme individualni.
@katgatoo
@cizinkaa Před HA jsem s menstruací neměla žádný problém, vždy přišla kdy měla a trvala 5-7 dní. Menstruace mi začala v 11 letech. S pletí jsem rovněž neměla žádné velké problémy - byly úměrné věku, nějak zvlášť jsem to neřešila. HA jsem opravdu začala brát až když jsem měla vážný vztah a chtěla jsem se ochránit před nechtěným otěhotněním. Tak pořád věřím, že se s tím tělo nějakým způsobem vypořádá, když jsem před HA neměla žádné problémy, ale když budou nynější problémy přetrvávat, tak mi nezbývá nic jiného než jít k doktorce... 😕
@barca90 Já bych bejt tebou ještě vydržela... jak říkám, mně samotné se to upravilo až třetí měsíc po vynechání... a to si myslím, že jsem mezi těmi šťastnějšími. Mám kamarádky, co čekaly třeba půlrok nebo rok... zatím bych se tím tolik netrápila. Však se taky říká, že tělo potřebuje cca půlroku na vyčištění... zvlášť, když si brala třeba takhle dlouho ;)

@barca90 cajik jsem pila i pri HA, ale asi, začnu znova.. Koupila jsem si v lékárně femibion, který mi doporucila gynekolozka při a před plánováním těhotenství... 18.se měla dostavit ms, ale nic.. A test negativní.. Tak ještě vyčkam.. Děkují